reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Orchidea, Ty rzeczywiscie bijesz rekordy z tymi kilogramami....

ja jutro idę do gina i jestem ciekawa, czy to ostatnia, czy przedostatnia wizyta.....ja bym tam jeszcze raz przed porodem poszła tym bardziej, że po przeleczeniu tych moich szyjkowo - pochwowych bakterii to musze jeszcze raz posiew zrobić - no i te paciorkowce..... choć się zastanawiam, czy przy cc też to takie istotne....

reklama
Oszqrde, ja tez 3 tyko ze z 2 na poczatku. 23. I co mam zrobic???? Nie wciagam jakis wielkich ilosci zarelka. Nie przejmuje sie i tyle

Przypomnialam sobie, ze udalo mi sie tego gada paciorkowca wytrus Isobetadina do irygacji. Ale w ciazy nie mozna:dry:

pipi antybiotyk raz dwa załatwi sprawę.. ja wynik otrzymałam później niż Ty, a lekarz mówił, ze zdążymy :) Podobno zresztą ten wynik jest ważniejszy dla kobiet rodzących sn, te co szykują się na cc nie mają czym się martwic;-)
dobrze kociatka mówi.. ja się piszę na pełnię.. mnie się podoba data 16.06 :-D, bo podobno pełnia dziala 2 dni przed i 2 dni po niej :cool2::blink:
oszqrde też taki przepis chce.. ja to się cieszę, ze u mnie stanęło na tych 14kg bo moja siostra to aż 26 miała na plusie.. mnie się wydaje, że to sprawa genetyki jest jednak, jak z tymi rozstępami

Widzę kobietki że mowa o kg. Może Anulka najpierw schudła w ciąży i stąd ten bilans? Bo to aż nie mozliwe zeby tylko 3 kg. Rozumiem 7- dzidzia 2-3, wody ze dwa litry, macica z 1 kg, krew. Ale 3???:szok:
Ja juz 17 na plusie i nie wiem gdzie to wlazło :) Ginka wczoraj mówiła ze poza tym ze dzidzia juz 3 kg prawie to sporo nadal wód.Brzuszko tez wywaliło mi do przodu az się smiała jaki duzy:)
Ja do ginki mam przyjsc za dwa tyg ale przyjdę za półtora;) a co...będę spokojniejsza że trafię na cc idealnie hehhe

Pospalam troche i snilo mi sie ze ur dziewczynke i to przez cc:szok:wszystko inaczej niz ma byc:-D
Sestina ja nie mam alergii a kiacham kilka dni i tez przymulona jestem, moze jednak mam na cos i nie wiedzialam:confused:
co do wagi ja mies temu mialam 17 na plusie:zawstydzona/y:
Orchidea ja tyle przytylam juz w 3 mies:-D

konwalianka ja się na żadne cc nie szykuję ;-) mam nadzieję, że mnie ominie
no czas jeszcze mam, o ile mała się nie pospieszy, a na razie się nie zanosi

psota ja też mam równiutko+10:-)

Anula czuję się tak własnie jak Ty! zjadłam babeczkę z cukierni z budyniem....:) ooooooooo przekroczyłam 1000 postów;)

reklama
No dobra posiedziałam czas na spacer jakiś popołudniowy :-D miłęgo popołudnia dziewczyny i wieczorka :*:*:*:*
sis daj mi znać po wizycie co i jak &&&&&&&&&&&&&&&&
Buziam wszystkie mocno :*:*:*:*:*:*:*:*:*

Do góry