reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Anula czuję się tak własnie jak Ty! zjadłam babeczkę z cukierni z budyniem....:) ooooooooo przekroczyłam 1000 postów;)

A ja wlasnie zjadlam wielkiego rogala ze stokrotki z budyniem i lukrem, jest mega duzy i tylko 80 gr:-)do tego slaba kawa ze smietanka bo padam a pozniej zjem budyn czekoladowy:-D

reklama
Kociatka, uff.,to dobrze, że nas ta pełnia nie dotyczy;)

Sis,ja tam wolę go nie zatrudniać, bo będę miała strup na strupie, hehe;)
A co do tycia, to moja mama ze mną przytyła 25 kg, więc ja i tak się dobrze trzymam przy tych 10 kg;)
Dam znać po, ale to będzie baaardzo późno;) Dzięki za kciukaski Sloneczko:*

Pippi, to tyjemy łeb w łeb;)

Ostatnia edycja:
Witam sie i ja popoludniowo:)
Wpadlam na chwilke tylko. Ciezko uwierzyc ze w ciazy mozna przytyc 3kg tylko. Tak jak juz ktoras z Was pisala, przeciez to samo dziecko tyle wazy:szok: Ja mam +13 i biust caly w rozstepach. Na tylku i udach tez troche, tylko brzuch sie uchronil narazie;)

Ania, witaj!
U mnie rozstępy się nie pojawiły, mam kilka starych, ale to te z ciąży spożywczej, co to ją kiedyś przechodziłam;)

Wstawiłam smsa od Gochy na wątek
Wstałam zmeczona taka jak się kłądłam. Nie wiem po czym ale chyba po cholernym fenku i po wejsciu po schodach mam straszne zakwasy na udach i posladkach. Pewnie fenek mnie rozluźnił a ja po tym leżeniu sie poruszałam i jest skutek. Krocze i spojenie mnie napindala. Emilka siedzi mi w żołądku i cofa mi się wszystko, nie mogę oddychać. Masakra. Jak czytam, ze wy tak jecie to podziwiam mi się mieści łyk wody i zaraz wraca jak tylko ona się ruszy. Błagam o lepsze samopoczucie................

Wisienko jeszcze troche! Dasz rade i pamietaj ze te meczarnie to po to zeby zobaczyc swojego malutkiego czlowieczka ktorego sami stworzyliscie:-)

Psotka, zazdroszcze braku rozstepow! Ja to sie czasem boje w lustro spojrzec zeby czasem znowu nowych nie zobaczyc...

Ide na spacerek:) Zajrze niedlugo.

Witam sie i ja popoludniowo:)
Wpadlam na chwilke tylko. Ciezko uwierzyc ze w ciazy mozna przytyc 3kg tylko. Tak jak juz ktoras z Was pisala, przeciez to samo dziecko tyle wazy:szok: Ja mam +13 i biust caly w rozstepach. Na tylku i udach tez troche, tylko brzuch sie uchronil narazie;)
Co do rozstepow ja mialam na poczattku po 3 krotkie na udach, cieszylam sie jak durna ze nie mam i ze na darmo kasy nie wydalam kupujac kremy a tu bum 2 tyg temu pojawily sie na brzuchu, i to niestety duzo, na udach sie poglebily i pojawilo sie kilka na piersiach ale slabe, wygladam jak zebra:wściekła/y:a jeszcze ten moj baran codziennie mowi mi ze sa gorsze:wściekła/y:

Ania ja mam nadzieję, ze mi jeszcze przejdzie przed porodem bo ja jestem taka osłabiona, ze naprawdę nie wyobrażam sobie rodzenia w takim stanie.
Ja nie mam żadnego rozstępu i niech tak zostanie, odpukać

reklama
Wisienka a dlaczego dali Ci fenka?nie bylo juz wyjscia?moze kroplowki i np cordafen by pomogl tak jak mi a po nim lepiej sie czuje...

Do góry