reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
Weronika, na KTG kładą Ci taką dużą słuchawkę na brzuch i słuchają tętna dziecka min przez 20 minut - druga 'słuchawka' jest do mierzenia skurczy - tylko połóż się na boku, jak sami Cię na bok nie przewrócą, bo na plecach długo nie wytrzymasza....

Marzena, super, że już jesteś w domku - teraz leżakuj!

Psotka, ja dostalam 2 zastrzyki, co 12 godzin

Emka, tak, mam 2 kotki. Z braku wiekszych bydlat zadowalaja sie latajacym badziewiem:-)

Vero, pakuj sie i czekaj!

Corin, lac sie ze mnie nic nie leje w duzych ilosciach, ale wszedzie mam "wilgotno" bo po prostu sie poce... Kolejna seksowna przypadlosc

:) A to ciekawe :) Balkan :) hmmm mam nadzieje tylko ze z tego wymazu nic nie wyjdzie :/ bo te moje infekcje to nie jest fajna sprawa:/ wiec cos tam moze znajda chyba ze mam naprawde na cos alergie ... ale odpukac juz jakis czas cisza :| od tego okropnego PALENIA
Kociatka tylko Ciiiiiiiiiiii nic o kotach bo jak pomysle o moim Pedzelku Ehhh :(
Ide robic obiad ... mam nadzieje ze duzo nie naskrobiecie do wieczora ... !!!

Vero fajnie,że zajrzałaś.:)Ciesze się że juz lepiej.
Ale pokimałam tylko teraz jestem kołowata i kichająca ( cos uczula?!?)
Ja mam Corin czasem tez do tego stopnia "chlupanie" w majtaskach za mocno. Dlatego wkładki nie nosze centralnie tylko prawie z przodu:)

Niczko najważniejsze że wszystko ok :-) a co do KTG tak jak mówi Balkan najlepiej na boku mi ostatnio na lewym kazała ...
Balkan to GBS to jakieś paciorkowce beta hemolizujące grupy B z tego co widzę na moim wyniku:-) ja nie wyhodowałam :-D
Corin ja bez wkładki ni rusz bo wciąż mam mokro w majciochach :-( i to jest właśnie wodnite i czasem wyleci taka kluseczka śluzu

Ostatnia edycja:
Wy o tych upławach, a ja od 2 dni nie mam nic..znaczy mam, ale tylko rano i to w ilości takiej, że cała wkładka i bielizna do wymiany a i jeszcze spływa, więc nie wiem co to dokładnie, ale nie jest wodniste a budyniowate i żółte..

ja właśnie wstawiłam zupkę - pieczarkowa dzisiaj no i gulasz sie robi.. w między czasie sąsiadka podrzuciła mi 4miesięcznego słodziaka do opieki :-D no i skurcze nieco intensywniejsze..

Veronika,
super, że wszystko gra..szkoda, ze nie widziałaś malucha, ale lekarz wie co robi, wiec jest ok. A ktg się nie martw, to nic strasznego.. wymaz niezbyt przyjemny, ale do przeżycia
Marzenka - ty leż i sie leń teraz

ja też podobno nie mam tych ustrojstw, więc można rodzić :cool2:

Jej ale od rana naskrobałyście :-D ale nadrobiłam uffff :-D ja dopiero co wróciłam z rynku smoczek zakupiłam więc teraz torba spakowana na tip top :-D
wisieńka bardzo się cieszę,że jesteś już w domku fakt szpital wykańcza .... ale dojdziesz w domciu do siebie szybciutko :*:*:*:*:*:*
balkan ja mam parę ubranek na 56 komplecików też,bo nie wiem czy będzie mała drobna czy nie a na 62 niektóre mam tak jak Ty serio wielkie :szok: co sklep i firma to inne te długości dupki szyją :wściekła/y::-D
sis Dawidek :*:*:* jedzcie owocki póki możemy hihi ja też dziś nakupowałama le brzoskwinie takie kwaśne jak cytryny aż mnie wyginało jak jadłam hahaha ale co tam mniej cukru w organiźmie będzie hahaha :-D
wydrusia a Ty laska nie płacz,nie smutaj ani nic z tych rzeczy pomyśl,że taki ból to pikuś po tym jak ujrzysz Lilcie wytrzymasz jeszcze troszkę i żadnych depresji cholera,bo nakopie do dupci :-D:tak::-D
maqnio daj koniecznie jutro znać co i jak ale pewnie wrócisz z uśmiechem na twarzy wielkim jak rogal,bo Róża na 10000% jest zdowa !! :*:*:*:*
marzenka dobrze,że już jesteś w domku i odpoczywasz :tak::*
emeczka zapraszamd o mnie ani jednego komara nie ma ale za to wczoraj chciał nam nietoperz wpaść do pokoju :szok: myślałam,że tam urodzę albo popuszczę taka byłam zestrachana ,że schowałam się w wc hahahaa :-D:zawstydzona/y:
Corin ja mam mokro non stop nawet leginsy muszę zmieniać i je przepłukiwać bo wstyd tak gdzieś iść :-D:zawstydzona/y: teraz to sukienki zakładam w domu i majtory tylko zmieniam :-D:-D
Nika super,że Waldi zdrowy a zobaczyć Go już niedługo zobaczysz na żywo :*:* ;)
i buziam wszystkie kobitki bo nie pamiętam reszty postów

reklama
Pamiętacie może jak pisałam o tym sprzedawcy z allegro, który mi tu wydzwaniał i obrażać chciał?
Nie liczyłam na nic z jego strony, a tu widzę postawił mi pozytywa "mimo wszystko pozytyw". No trzeba znać łaskę pana.

Do góry