Jej ale od rana naskrobałyście
ale nadrobiłam uffff
ja dopiero co wróciłam z rynku smoczek zakupiłam więc teraz torba spakowana na tip top
wisieńka bardzo się cieszę,że jesteś już w domku fakt szpital wykańcza .... ale dojdziesz w domciu do siebie szybciutko :*:*:*:*:*:*
balkan ja mam parę ubranek na 56 komplecików też,bo nie wiem czy będzie mała drobna czy nie a na 62 niektóre mam tak jak Ty serio wielkie
co sklep i firma to inne te długości dupki szyją
sis Dawidek :*:*:* jedzcie owocki póki możemy hihi ja też dziś nakupowałama le brzoskwinie takie kwaśne jak cytryny aż mnie wyginało jak jadłam hahaha ale co tam mniej cukru w organiźmie będzie hahaha
wydrusia a Ty laska nie płacz,nie smutaj ani nic z tych rzeczy pomyśl,że taki ból to pikuś po tym jak ujrzysz Lilcie wytrzymasz jeszcze troszkę i żadnych depresji cholera,bo nakopie do dupci
maqnio daj koniecznie jutro znać co i jak ale pewnie wrócisz z uśmiechem na twarzy wielkim jak rogal,bo Róża na 10000% jest zdowa !! :*:*:*:*
marzenka dobrze,że już jesteś w domku i odpoczywasz
:*
emeczka zapraszamd o mnie ani jednego komara nie ma ale za to wczoraj chciał nam nietoperz wpaść do pokoju
myślałam,że tam urodzę albo popuszczę taka byłam zestrachana ,że schowałam się w wc hahahaa
Corin ja mam mokro non stop nawet leginsy muszę zmieniać i je przepłukiwać bo wstyd tak gdzieś iść
teraz to sukienki zakładam w domu i majtory tylko zmieniam
Nika super,że Waldi zdrowy a zobaczyć Go już niedługo zobaczysz na żywo :*:*
i buziam wszystkie kobitki bo nie pamiętam reszty postów