reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

emka, moja koleżanka też ma koty i mówi ani jednego pająka, muchy, nic..za to druga - musi sama biegać po domu, bo jej kto się boi much:-D
może Twoja mała ma taki charakterek i tyle.. przekonasz sie zresztą po porodzie :)
wydrusia, ja przez to przechodziłam kilka dni temu.. aż mój mąż stwierdził, że boi sie do domu wracać.. ciagle płakałam albo miałam pretensje..ale na szczęscie mi przeszło i od wczoraj jest ok.

a ja się wkurzyłam, bo już usypiałam, już mi fajnie było a tu kurier - wrr.. byle chociaż coś dla mnie przywiózł, to nie.. Pawła śmieci jakieś..no i cały mój plan ze spaniem spalił na panewce, teraz się za jakiś gulasz może wezmę..ale nie chce mi się cholernie!

reklama
No i jestem, wykupiłam pół warzywniaka, takie mam parcie na owoce i warzywa;)) Wcinam czereśnie;)

Kumpela przywiozła mi papierki lakmusowe do sprawdzania ph, no i oczywiście bym sobą nie była, gdybym ich nie przetestowała;] No i koloru nie zmienił na niebieski, więc chyba mi wody nie wypływają, niemniej jednak coś ze mnie meeega leci. Pomocy, przeciekam! ;))

Anula, masz rację, może po tych wszystkich przejściach teraz nas los oszczędza;) Dziękiza kciukaski, ja trzymam za czwartkową wizytę!
U mnie brzuszek wyyyysoko, na nic się nie zanosi;)

Patrycja,ja robiłam już posiew.

Wisieńko,pewnie te leki tak działają, ja pamiętam siebie po szpitalu, jak w 28 tc miałam regularne skurcze, tak mnie nafaszerowali, że nie wiedziałam gdzie jestem i o co chodzi. Wszystko minie:) Trzymam kciukule!

Em_cia, ze mnie i z Marcina też dzisiaj te gnoje krew wyssały, co za zaraza…

Emkamek, to same przyjemności dzisiaj Cię czekają! Zazdroszczę;)

Maqnio,dzięki za kciukasy! Nawet po poście można poznać, że Cię kochana energia roznosi! ;)))) Buuuzi:*

Teśka wypoczywaj!

Wydrusia,a Ty wpadasz jak po ogień;) Wszystko dobrze?

Ostatnia edycja:
Emka mi mowili ze moze zostac ale nie ma na to reguly, zobacze niedlugo:-)lezalam z dziewczyna ktorej synek ma obecnie prawie 2 lata jest tak zwiercony ze szok, ciagle cos chce gdzies ucieka, wystarczy powiedziec "pokaze ci cos "juz zostawia mame i tate. Mowila ze gdy byla z nim w ciazy tez byl bardzo aktywny, teraz gdy byla w 2 ciazy nie dawala sobie z nim rady az zakupila taka smycz i tak z nim chodzila, wiec u niej sie sprawdzilo;-)moj tez czesto ma czkawke, jej maly mial tak samo i mowi ze co godz jadl a teraz musi mu dawac w malych porcjach bo rzuca sie na jedzienie a i tak nie zjada;-)wiec nie masz co sie martwic taka natura:-D

Konwalianka u mnie już też 3 dzień ale jak na razie nie przechodzi...
Hej Psocinka chyba wszystko ok. Mała sie wierci:-) za tydzień do ginka zobaczymy czy jakieś rozwarcie jest bo skurcze nadal mam. A jak u Was Kochana?

Psota pewnie masz racje z tym ze teraz jestesmy oszczedzane zeby miec sile na porod:-Dale u mnie kurcze mogloby sie chociaz cos dziac a nawet malego skurcza nie mam:tak:co do owocow mam tak samo, zjadlam banany i czeresnie:-)moj ma mi kupic arbuza i truskawki;-)
Martwie sie tylko ze leki mi tak wstrzymaly ze bede jeszcze chodzic po terminie :confused:

Wydrusiu, u nas rewelacja, czuję sie jakbym w ciąży nie była;) Zero skurczy, bólu i błoooogi sen;) Chyba nigdy nie urodze;)Dawidek ma fazy na siedzenie cichutko jak myszka pod miotłą, albo na szaleństwo, jak kociak w worku, nie ma nic pomiędzy;)

Anuluś, mi już gin kazał je odstawić w 34 tc, właśnie, żeby nie przedobrzyć z tym wyciszeniem.

reklama
Psota ja biore tylko cordafen 4x 1, w 34 lezalam w szpitalu bralam sterydy dlatego nie odstawial, poza tym wtedy mialam jeden wiekszy skurcz(wtedy za pozno dostalam tabletke) wiec wolal nie ryzykowac, teraz sama raz nie wizielam i nic sie nie dzialo...

Do góry