reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Wydrusia, wszystko minie:) Buuuzi dla Ciebie i Liluni:*

Anula, a Ty dostawałaś sterydy na rozwój płuc w zastrzyku czy tabsach? Ja miałam tylko z leków no-spę i aspargin w końskiej dawce. Teraz biorę tylko 2x1 asparginu. Ty już, kochana, masz ciążę donoszoną:)

reklama
Hej hej no ja po wizycie ... ale troche sie zawiodlam bo nie mialam USG tylko zwykle badanie ... Pani doktor kazala mi sie spakowac do szpitala i ... spokojnie czekac zdziwil mnie fakt ze powiedziala ze kolejna wizyta az za 3 tygodnie ale powiedziala ze nie widzi wskazan aby widziec sie co tydzien ...Szyjka uformowana zamknieta ...a w czwartek jade do szpitala na GBS czy jak to sie pisze i KTG troche mi smutno ze go nie widzialam :( no ale co zrobic

Nika! no jesteś, co Ty nas tak opuszczasz? Dobrze, że wszystko u Was ok! A co do usg, to zawsze możesz w szpitalu uśmiechnąć się do lekarza, żeby pokazał Ci maluszka;)

Corin ja mam takie !!! Czasami to mam wrazenie ze to nawet wody mi sie sacza ... alee to sa uplawy pytalam o to dzisiaj gin i powiedziala ze to NORMALNEPsociu czy u Nas wszystko ok no mam nadzieje nie widzialam babelka ale skoro sie rusza to mysle ze wszystko doooooobrze... a u nas w Toruniu to raczej nie mam do kogo sie usmiechnac w szpitalu na to usg :/ ciocia moja polozna na urlopie :/ no ale pozostaje mi wierzyc ze Wsio gra u babelka

Veronika, no nie zawsze musi być usg, szczególnie jak wszystko w porządku - a co to jest GBS?

Corin, ja aż takich upławów nie mam, ale za to nieźle się tam pocę w czasie upałów i wtedy rzeczywiście i spodnie mokre.....

Psota, ja miałam sterydy w zastrzykach.

Posta, ja bralam dexaven w zatrzykach mialam 3 konskie dawki;-)
Weronika u mnie w szpitalu przy przyjeciu robia usg zeby wpisac pozniej w karte z wypisu, wtedy jak sie poprosi mowia wage itd;-)
Corin ja jakis czas temu mialam tak obfite ze ciagle mialam wrazenie ze mam mokre spodnie(czasami juz robily sie wilgotne)teraz minelo, moze tez tak masz...

Corin, no właśnie z dwa posty wyżej pisałam, że się ze mnie leje strasznie, a papierek lakmusowy się nie zabarwił na niebiesko, więc to nie są wody płodowe.

Nikuś, na 100% jest wszystko dobrze:)

Balkan, Anula, ja dostawałam malutkie dawki w tabletkach przez 60 dni pabi-dexamethasonu,

reklama
YYyy GBS ale nie jestem pewna czy dobrze napisalam to robia ten wymaz na czystosc... Psociu Dziekuje :* tez tak mysle i pozostaje mi wierzyc ... nastepna wizyta 8 lipca Anulka a moze mi zrobia usg w szpitalu ale nie wiem watpie .... jestem umowiona z jakas pania w szpitalu na ...ten wymaz i pomiar ... a ktoras z Was miala to KTG ? Jak to wyglada?

Do góry