reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Teska, odpoczywaj!

Wisienka, witaj i odpocznij od tego wszystkiego psychicznie:-) Kondycja wroci szybko

Magnio, oj, jak ja bym pobiegala i pofikala:-) Ale juz nie dlugo!

Emka, moje futrzaki zjadaja wszystkie latajace gadziny. Przynajmniej pod tym wzgledem sa nieco pozyteczne;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Emka ja mam podobnie, ostatnio gdy lezalam w szpitalu podlaczali mi ktg odczuwalnych ruchow mialam 40 i drugie tyle nie czulam(w ciagu godz czasami krocej)dziewczyny z sali sie dziwil bo ich dzieci mialy po 30 do 40, wiec zapytalam polozna mowila ze widocznie takie dziecko i ze czesto nawet po ur zostanie takie ruchliwe:-)a potrafi tak jak Twoja mala szalec po 2 godz, juz nawet lekarz mi mowil ze tak ma

Noo, witam dziewczyny które powróciły :-)

Przespałam się z 2 godzinki, wczoraj to samo, dobrze tylko że jestem niedospana.
Któraś pytała o posiew, ja posiewu nie miałam robionego i raczej nie będę miała. Ostatnia wizyta u mnie 5 lipca, a na 10-13 lipca mam termin więc sama nie wiem.

Co do objawów zbliżającego się porodu to ja mam tylko bóle miednicy. A i żadnej siary nie mam, nic mi nie wypływa.

kociatka o jakich futrzakach mowisz? o kotach? :-D koty ci zjadaja muchy i komary? przetransormowaly sie w jaszczurki czy co :-D ahhaha

anula nie mow mi ze takie zostanie po urodzeniu ruchliwe bo oszalec mozna jak jeszcze jest w brzuchu a co dopiero na wolnosci :-D ahhaha

ja lecem do banku zaplacic za produkty z allegro. Do pozniej foczki :*

Ostatnia edycja:
cholera jasna! wszystko mi wcięło.... :)

w każdym razie ja też nie mam żadnych objawów zbliżającego sie porodu i zdecydowanie się cieszę...:)

Wydrusia, depresję to na prawdę byś zauważyła i bardzo Ci jej nie życzę..... po prostu nie możemy sie doczekać maleństw, jesteśmy już zmęczone i ociężałe, a z drugiej strony boimy się co będzie po porodzie - to życie, a nie depresja....

oj Maqnio, ja też Ci zazdroszczę tego biegania, ale rozsądek zatrzymuje w łóżku.....

Emka, a może własnie będzie odwrotnie - teraz ruchliwa, a potem będzie jak aniołek - czego Ci z całego serca życzę..... :)

reklama
Teśka otwieram drzwi i okna:*
Balkan oby bo łaże i rycze całe dnie mąż mnie ma już nawet dosyć... może to faktycznie z powodu malenstw i bliskich terminów...

Do góry