reklama
Corin
Mama Trójki :)
Wkleilam smsa od Gon1a, zaraz uporam sie ze zdjeciem :-)
Mimi36
Fanka BB :)
Hej brzuchy!Dobrze,ze maqnio ma sytuację jasną w miarę,bardziej ja tam zestresowali tylko.Ja tam jestem przekonana,że Rózia jest zdrowiutka!Ja dziś mam wizytę u swojego ginka ,trzymajcie kciukasy Co do herbatek naparów itp świństw ja nie eksperymentuję,jakoś nie mam przekonania a i boję się. Tak jak napisała Aneta 85 co ma być to i będzie i trzeba byc cierpliwym.Wiadomo żadnej z nas nie jest teraz łatwo,bo to najgorszy okres,takie czekanie ale cóż przeżyjemy skoro juz 8 miesięcy za nami
balkan
Ania, kobiety w ciąży mają bezpłatną opiekę lekarską i ubezpieczenia do leczenia nie potrzebują - tak samo dzieci do lat 18. Nie wiem, czy to równiez obejmuje leczenie kobietw ciązy na dolegliwości z ciążą nie związane i ciąży nie zagrażające..... wg mnie nie mogli by Ci wysłać rachunku, chyba, że robiłas badania na własne żądanie bez żadnych wskazań.....
od klepania na klawiaturze paluch mi odtęchły....
od klepania na klawiaturze paluch mi odtęchły....
Co do ubezpieczenia to jak mój poszedł na wizytę u ortopedy to kazali mu w ciągu 7 dni przynieść dowód ubezpieczenia, oczywiście nie doniósł bo zapomnieliśmy. I od tamtej pory jakaś taka cisza jest. Nie wiem jak to jest w tym NFZcie. Co do porodu to pewnie też będę musiała się przejść do kadr żeby mi dali dowód ubezpieczenia. Następną wizytę mam na 5 lipca, to i pewnie zwolnienie jakieś powinno być, to i do pracy będę musiała zajechać więc i wtedy to załatwię. No chyba że Filip wcześniej wyjdzie.
No i najgorszy miesiąc przed nami. Podobno Matka Natura tak to sobie zaplanowała, żebyśmy już nie mogły się doczekać porodu, żeby ten ostatni miesiąc już minął i związane z nim niedogodności, i żebyśmy tak dużo nie myślały o samym porodzie.
No i najgorszy miesiąc przed nami. Podobno Matka Natura tak to sobie zaplanowała, żebyśmy już nie mogły się doczekać porodu, żeby ten ostatni miesiąc już minął i związane z nim niedogodności, i żebyśmy tak dużo nie myślały o samym porodzie.
Corin
Mama Trójki :)
I jeszcze sms od Wisienki, a ze zdjeciem mam problem. Nie umię się połączyc z kompem. Jak mi sie nie uda to poproszę którąś z was o pomoc.
reklama
Marzena197235
A ja własnie wróciłam od lekarza i wyniki wyszły złe cukier w moczu cisnienie za wysokie dostałam nastepne leki , doktorka powiedziała ze wszystko sie przyplatało do mnie co tylko mozliwe w ciazy , cukrzyca , nadcisnienie , obrzeki , az ie popłakałam z nerwów w srode zas do lekarza do kontroli