reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
Gon1a - śliczny szkrabek, jak sobie słodko śpi i jak rączkę pod bródkę podłożył :) można się zakochać :) Oby zdrowo rósł!!!
Marzenka - nie denerwuj się, leki na pewno Ci pomogą! Będzie dobrze!

Ja idę robić badania jutro. Miałam iść dzisiaj ale zapomniałam kupić pojemniczek na mocz :/

Dziec Goni jest przeslodziak :))

Marzenka, ja tez mialam mnostwo cukru w moczu. Lekarz mowil, ze nerki nie wyrabiaja, w ciazy to czesto sie zdarza. Troche ograniczylam slodycze i ostatnio nie bylo go juz wcale. Wiec nie martw sie Kochana

Prześliczny ten synuś Goni!!! I my też mamy takie małe cuda w sobie![/QUOTE]
Popłakałam się jak to przeczytałam. Faktycznie moja ciąża też skończy się synkiem :-) :-)
Ania zadzwoń do kadr żeby Ci przysyłali RMUA moja kadrowa, która jest na Śląsku- tam znajduje się centralna redakcja- sama tego pilnuje i wysyła mi w pierwszej kolejności. Z tą opieką darmową nad kobietami w ciąży hmmmmmmmm Jest, pod warunkiem , że masz skierowanie od dobrego lekarza. Ale do porodu biora wszystkie póżniej sprawdzaja papiery

Marzenko do środy tylko 48 godzin. Czyli jesteś pod dobrą opieką. Pewnie trudno Ci bo nie ma Misia, ale na pewno córka będzie Cię wspierać. leż i nic nie rób. Trzymam kciuki za twoje smopoczucie....

Ja ze względu na padaczkę nauczyłam się nosić wszystkie papiery przy sobie. Także w karcie ciąży mam RMUA, dowód osobisty, aktualne badanie i kartę z grupą krwi. I później, przez te dokumenty mam strasznie ciężką torbę i nic nie mogę znaleźć ;-)

Ostatnia edycja:
ja właśnie wsunęłam kolejna porcję truskawek.. i juz nie mogę na nie patrzeć (chwilowo):-) i w końcu zrobiłam pedicure.. matko, ale to męczące..no ale już nie straszę te moje stopy (oczywiście nie mówię o całych nogach w których ciężko wyodrębnić palce, bo tak napuchnięte).. jeszcze u rąk - brr
właśnie odkryłam na prawej piesi siarę.. wreszcie i do mnie dotarło :tak:
mailuj, Ty jesteś Panią Redaktor?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry