reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Pippi, mi jest w mutikinie niewygodnie, my chodzimy do cinema city;) Mnie się wydaje, że mój synuś wybiórczo reaguje na hałas, bo byłam na torze poznań na wyścigach samochodowych i było 100 razy głośniej, niż w kinie, a szalał mniej, hehe;)

Sis, wiem, wiem, że tam są, ale chodziło mi czy coś nowego wiadomo. Coś kipsko się sprawdza ten przepływ informacji, o Gośce i Gonie, to już zupełnie nic nie wiemy.

reklama
Aaaaaa to ja jak się przeprowadziłam tutaj to już z chipem były :zawstydzona/y: kurde wymyślili te dyskietki i to czekanie mogliby to od ręki robić :tak::-D ale masz rację wpadaj tam z brzuniem to pewnie przyspieszą bo w Rybniku to znieczulica w NFZ-cie i nie patrza na to żeby szybciej była dyskietka :wściekła/y: takie niemiłe babska tam siedzą i jeden facet :baffled:
A to chyba nic nowego nie wiadomo ale pewnie jest wszystko ok :tak:
byłam dziś w zielarskim dziewczyny i pani jak na mój tydzień ciąży odradziła picie takich herbatek z liści dopiero po 38tc mówiła żeby pić,bo jeśli coś się zacznie dziać to jest za wcześnie więc odpuszczam te specyfiki bo szkoda mi nerwów w razie W

Ostatnia edycja:
Corin, o jakiej dyskietce NFZ mówicie?

Psota, pewni Ci rośnie mały rajdowiec i dlatego ryk silników mu nie przeszkadza :) a tak wogóle myslę, że odgłosy w kinie sa nieprzewidywalna, a ryk silników dość jednostajny, może dlatego mniej przeszkadza dziecku.... a swoją droga miałam się już dawno zapytać, w jakich wyścigach startujesz? bo mi sie wydawało, że kiedyś o tym pisałaś...

Orchi, z tortu zostały mi jeszcze 2 cycki :) zapraszam

Z tym halasem to Balkan mozesz miec racje:)
a ja musze do kadr po to durne RMUA jechac... i tak jade juz od nie wiem kiedy, bo to na drugim koncu miasta jest i jak pomysle ze mam sie tam telepac to mi niedobrze:/

Balkan, jak byłam młodsza jeździłam sobie kartingami, później autem na torze, ale ,,rekreacyjnie", nie startowałam w wyścigach... niestety. Marcin się śmieje, że w moich żyłach płynie benzyna, a nie krew;) Uwielbiam ten sport:) Mam nadzieję, że mały będzie najpierw kartingowcem... jeśli będzie chciał nim być ;))) A z tymi odgłosami to pewnie masz rację:)

balkan hahaha fajnie to zabrzmiało cycki ale to ja jednego wezmę albo połowę hahaha :zawstydzona/y::-D a dyskietki takie
a1omqq.jpg
z takim czymś chodzimy do lekarzy tutaj :tak:

Psota, no własnie tak sobie czasami rozmawiamy z mężem, kto wyrośnie z naszego Mateusza - Marek oczywiście chciałby Go pchać w stronę motoryzacji tylko tej jednośladowej, a ja sie zawsze śmieję, że zobaczysz, że Mały wybierze balet.... :-D

Orchi, ja nigdy takiej karty nie widziałam, bo z legitymacją ubezpieczeniową zawsze chodzę, ale coś takiego chyba wygodniejsze.... i może nie trzeba raz na miesiąc uaktualniać.....

Balkan na slasku iles lat temu wprowadzili dyskietki zamiast ksiazeczek do lekarza. No i niby wszystko fajnie tylko idac do szpitala dyskietka nie wystarcza (wiesz o tym orchi?) ale bez niej lub z nieaktualna tez mozna miec problem z przyjeciem na oddzial :-/

Sis, u nas nie ma takiego ustrojstwa;)

Balkan, my to możemy sobie chcieć, a nasze dzieci i tak będą robiły to, co będą chciały;))) Możemy sobie planować rajdowców, a będzie tak, jak mówisz, you can dance;)

reklama
Corin namieszali bardzo z tym jak byłam na IP z tymi "odciskami" to jeszcze prosiła mnie z Zus-u o ubezpieczenie :baffled: co za bezsens teraz w torebce same papierzyska musze nosić czy jeszcze coś innego potrzeba Nam ??? :baffled:
balkan nie nie co miesiąc nie chyba że nie da się jej odczytać lub zmiana adresu itd to wtedy wymieniasz (oczywiście bezpłatnie)
sis taaaa ustrojstwo niezłe :-D:-D

Ostatnia edycja:
Do góry