reklama
balkan
Fanka BB :)
Corin, dzieki za dobre wieści od dziewczyn
Dziewczyny też uważam, że damy radę....
Marzenka, to już niedługo. Leki pomogą, i dieta.... i leżenie i oszczędzanie się..... trzymam kciuki i nie płacz, bo od tego ciśnienie może sie tylko bardziej podnieść....
Dziewczyny też uważam, że damy radę....
Marzenka, to już niedługo. Leki pomogą, i dieta.... i leżenie i oszczędzanie się..... trzymam kciuki i nie płacz, bo od tego ciśnienie może sie tylko bardziej podnieść....
Corin
Mama Trójki :)
Ufff, udało się, można podziwiać Maciusia
marzenka zgadzam się z orchi to już tylko kwestia dni... po prostu przetrwasz je na lekach, na pewno pomogą...@@@ głowa do góry
dobrze że jesteś pod kontrolą lekarza
mimi, psota no właśnie tak wczorja sobie rozmawialiśmy z mężem, że największy stres to będzie jak się zacznie akcja - taka świadomość, że to naprawdę JUŻ, bo tego nie da się przewidzieć, a potem to już luz... poleci z górki :-)
zdjęcie małego super, a jaka poza!
dobrze że jesteś pod kontrolą lekarza
mimi, psota no właśnie tak wczorja sobie rozmawialiśmy z mężem, że największy stres to będzie jak się zacznie akcja - taka świadomość, że to naprawdę JUŻ, bo tego nie da się przewidzieć, a potem to już luz... poleci z górki :-)
zdjęcie małego super, a jaka poza!
Ostatnia edycja:
Pippi, ja z natury jestem panikarą, a teraz jakoś spokojnie do wszystkiego, co związane z porodem, podchodzę, może przez tą błogą nieświadomość
Marzenko, tylko spokojnie, leki pomogą, już teraz mamy z górki
Prześliczny ten synuś Gony!!! I my też mamy takie małe cuda w sobie!
Marzenko, tylko spokojnie, leki pomogą, już teraz mamy z górki
Prześliczny ten synuś Gony!!! I my też mamy takie małe cuda w sobie!
Ostatnia edycja:
balkan
nasz pierwszy, piękny lipcowy słodziak.... nic, tylko schrupać....
konwalianka
Mały bąbelek
śliczny maluszek NASZEJ Goni.. wcale nie wygląda na chudzinkę ; cudowny
Marzenko jesteś pod opieką lekarza.. już niedługo, dasz radę
pippi, ja właśnie pisałam tutaj chyba ze 2 dni temu, że samego porodu się nie boję, tylko uświadomienie sobie, ze to już..
a i wkleiłam eska od wisienki
Marzenko jesteś pod opieką lekarza.. już niedługo, dasz radę
pippi, ja właśnie pisałam tutaj chyba ze 2 dni temu, że samego porodu się nie boję, tylko uświadomienie sobie, ze to już..
a i wkleiłam eska od wisienki
Marzenko, nie stresuj się i nie płacz bo tak dziecku nie pomożesz. Leki bierz i będzie wszystko dobrze. Zobaczysz.
A no i synek Goni super wyszedł na zdjęciu. Ja tam jej już zazdroszczę że ma go przy sobie. :-)
A no i synek Goni super wyszedł na zdjęciu. Ja tam jej już zazdroszczę że ma go przy sobie. :-)
Ostatnia edycja:
reklama
Miczka
przecudowne jest Maleństwo Gonii! Aż mi się zachciało rodzić