reklama
byłam dziś w zielarskim dziewczyny i pani jak na mój tydzień ciąży odradziła picie takich herbatek z liści dopiero po 38tc mówiła żeby pić,bo jeśli coś się zacznie dziać to jest za wcześnie więc odpuszczam te specyfiki bo szkoda mi nerwów w razie W
ja też czekam aż skończę 38 tydz, bo się ich trochę obawiam, podobno tak z dnia na dzień nie zmiękczają tej szyjki na tyle, żeby wywołać poród, bo to trwa, ale...
nie wiem czy dobrze pamiętam, ale wydaje mi się że wisienka to popijała, bo jej zalecili w SR
psota - to ja mam odwrotnie - w cinema city nie mogłam usiedzieć
może nasze maluchy mają już swoje preferencje...
Pippi może za wcześnie jej to pić kazali kurka wodna dlatego ja odpuszczam póki co nie spieszy mi się jeszcze rodzić echh jedne mówią położne tak drugie siak dobrze,że nie chodziłam do żadnej szkoły bo bym się nakręciła jeszcze cholerka jasna
balkan
Fanka BB :)
Ania, przyjąć muszą, pytanie tylko, jak traktują pacjentki bez ubezpieczenia..... ja kiedyś pojechałam z nieważną legitymacją to prosili, żebym w ciągu 3 dni dowiozła dowód ubezpieczenia - inaczejw tedy są takie pacjentki rozliczane.....
konwalianka
Mały bąbelek
Ania a nie mogą ci wysłać z pracy? zadzwoń do kadr i poproś.. mnie już od 4 m-cy przysyłają..
a wiecie, u mnie ani razu nie poprosili o tą kartę.. zawsze się idzie na numerek (nadają w przychodni takie na stałe, całe życie ) i w sumie używałam tej karty może z 2 razy i to tylko do drukowania recepty - hehe, teraz jak się przeprowadziłam już mi niepotrzebna.. swoją droga, gdyby lepiej dopracowali ten system, to mógłby zaoszczędzić kupę bezsensownej roboty! mało tego.. wówczas na tej karcie mogłaby być nawet grupa krwi..ale po co..w sumie podobno na śląsku też to zlikwidują
a wiecie, u mnie ani razu nie poprosili o tą kartę.. zawsze się idzie na numerek (nadają w przychodni takie na stałe, całe życie ) i w sumie używałam tej karty może z 2 razy i to tylko do drukowania recepty - hehe, teraz jak się przeprowadziłam już mi niepotrzebna.. swoją droga, gdyby lepiej dopracowali ten system, to mógłby zaoszczędzić kupę bezsensownej roboty! mało tego.. wówczas na tej karcie mogłaby być nawet grupa krwi..ale po co..w sumie podobno na śląsku też to zlikwidują
Corin
Mama Trójki :)
Jest dokladnie tak jak pisze balkan.
Orchi, musisz miec swistek potwierdzajacy ze jestes ubezpieczona
Dostalam zdjecie maciusia gon1a
Zaraz wrzuce gdzie trzeba. Slodziak :-)
Orchi, musisz miec swistek potwierdzajacy ze jestes ubezpieczona
Dostalam zdjecie maciusia gon1a
Zaraz wrzuce gdzie trzeba. Slodziak :-)
reklama
Corin no to właśnie latam kurka z tym w koszulkę wsadziłam,bo to się niszczy jasny pieron ale wymyślają
konwalianka póki co musimy mieć te dyskietki ciekawe czy faktycznie zlikwidują skoro śląsk chce autonomii to pewnie by zostało tak jak jest echhh ja tam już mam czasm dość tych papierów
Dawaj tą focię hahahaha nananan zobaczymy Maciusia ale super
konwalianka póki co musimy mieć te dyskietki ciekawe czy faktycznie zlikwidują skoro śląsk chce autonomii to pewnie by zostało tak jak jest echhh ja tam już mam czasm dość tych papierów
Dawaj tą focię hahahaha nananan zobaczymy Maciusia ale super