reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
dzięki dziewczyny, ale ja nie płaczę przez czop.. cieszę się jeśli to to, bo te skurcze już mi dają w kość :) tak naprawdę nie wiem dlaczego i to mnie irytuje! no mówię Wam, to jest tak strasznie deprymujące..nie umiem z ludźmi normalnie rozmawiać, bo od razu łzy w oczach..

maqnio, masz rację, bo mój mały tak sie dzisiaj wierci.. Paweł mówi, że to przez stres i na pewno ma rację, a ja sie znowu martwię czy oby nie za bardzo się wierci.. jak widzicie.. tak źle - tak niedobrze

ja już po obiadku.. ale chyba poprawie truskawkami z mlekiem

konwalianko my baby w ciazy jestesmy jedyne w swoim rodzaju, no nie dogodzisz..jak sie nie rusza - panika, jka sie rusza za bardzo - tez panika:-):-)a tak na powaznie to chyba raczej to nic złego, moja wczoraj tak szalała, ze myslalam, ze normalnie uszami mi wyjdzie. gin mi mówił, ze jesli dosc dlugo tak maluszek bardzo szaleje, ok 1-2 h to tez warto to sprawdzic, z tym ze spokojnie, absolutnie nie chce siac paniki. gin powiedzial tylko tyle, ze to musi byc bardzo intensywny i nieustający ruch i nie sposób go nie odróznic od zwyklej dziennej aktywnosci:) wiec spokojnie:)

reklama
Do góry