reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Hej Mamuśki ja wleciałam się tylko odmeldować że wróciłam do domku ale dziś już nie dam rady z Wami pogadulić :-( zjem kolacyjkę i uciekam do wyrka :* Jutro do Was wróce :-) Buziolki w brzusinki:**

reklama
Ja u rak to tam krótko paznokcie obcięte...jakoś nie musze szczegolnie o nie dbać, mam bardzo mocne:)
A jak tam twoj czop/nie czop?

no u mnie paznokcie też nie są jakieś szczególnie długie, ale te skórki mnie doprowadzają do choroby..

a czop, hmm..nie wiem ale ciągle coś leci i jest to nieco inne niż upławy, które miałam całą ciążę, więc może to to? teraz to taki budyń śmietankowy, dość gęstym no i ciągle chodzę do wc, tak mnie goni..ale nie nakręcam się, bo szkoda zdrowia..nieco odzyskałam równowagę psychiczną i od 2h nie płakałam;-)więc jest dobrze :)

wydrusia - musisz być nieźle zmęczona, jak już do łóżeczka mykasz..kolorowych

Hej Dziewuszki:-)
Konwalianko ja na temat Twojego porodu nie będę się może już wypowiadać;-) Ale chciałabym mieć już rozwarcie i urodzić dokładnie za 6 dni:-) Po skończeniu tego magicznego 37 tygodnia:-) U mnie dziś 3 godziny bólu jak na @, biegunka i ból krzyża. I trochę mnie to zmęczyło, więc miałam melodię do spania jak Dodi:-)
maqnio *:-)

Witam niedzielnie :-)
No i weekend znów minął... Byłam u rodziców i troszkę zaszalałam, bo wzięłam dla małego trochę ciuszków na wyjście ze szpitala, żeby ładnie się prezentował :-)
No i wzięłam sporo ciuszków w rozmiarze 56. Będą jednorazówki, hehe.

Konwalianko, Dodi moze miec racje - ponoc wzrasta poziom adrenaliny gdy zbliza sie czas:-) Moja mama reagowala podobno takim wlasnie niepokojem i wzmozona aktywnoscia. Trzymam kciuki;-)
Ja jestem teraz taka spiaca i leniwa ze nawet sobie mysle: jeszcze nie czas. Bo nawet nie chcialoby mi sie rodzic:-D

Aneta, a co tam jak szaleć to szaleć!

kociątka, ja tez sobie tak myślę, że do mojego porodu jeszcze hoooo hoooo, bo mam lenia takiego, że szok!!
Ale jutro sie biorę ostro za robotę.. łozeczko musze zlozyc, materac kupić, poprac reszte rzeczy, kupic jeszcze jedną koszulę i stanik.. no i wsio:) aa jeszcze we wtorek fryzjera mam... a wtedy to juz luuuzz, moge rodzić:)

możliwe dodi, i to mnie najbardziej denerwuje, bo naprawdę uprzykrzam życie mojemu P. i on też już psychicznie przy mnie nie wytrzymuje..niedługo nie będzie chciał do domu wracać, jak to sie utrzyma:tak:

reklama
Do góry