reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
Corin - ten odlew brzuszka zupełnie jak avatar balkan :) fajny pomysł tylko gdzie to potem trzymać?
Balkan - Wy to jesteście kreatywni :)
konwalianka - co to za smutasy? a sio! wygonić te smutki!

Ja dzisiaj poszalałam, najpierw spotkanie z koleżankami (frytki), potem obiadokolacja z mężem we włoskiej restauracji (bułeczki z pieca z serem, spagetti carbonara) i deser (looody) :) a co :p tak przy niedzieli można zaszaleć :) zaraz sobie jeszcze truskawki ze śmietanką utrę :)

Malami toś się obżarła hehe no tak trzeba korzystać bo potem już będzie dieta a i wielu rzeczy nie bedziemy mogły jesc

Hej niedzielne Lipcoweczki...! Wlasnie ponadrabialam troszke dzisiejsze i wczorajsze zaleglosci na BB!
Faktycznie tak jak piszecie, cos ostatnio leniwie sie robi...z jednej strony mam energie na pranie i prasowanie ciuszkow Malego, z drugiej to bym legla w lozku i tak az do porodu...!

Maqnio, fajnie ze masz neta! To jutro ma zapasc decyzja, tak...?

Wydrusia, fajnie ze juz w domku! I Corin ze wszystko gra!
I widze ze Wisienka tez jutro wychodzi, tak...?

Balkan, tort pierwsza klasa, super pomysl...czyli ze robilas baby shower...?

Konwalianka
, nie przejmuj sie jak mowia dziewczyny, Maly juz jest bezpieczny...!

Wczoraj widzialam sie z moja szwagierka, 39 tydzien ciazy, juz ma taka ochote rodzic ze ja skreca, a tu nic...bidna mowi ze ledwo dycha, a tu jeszcze sie znowu upaly zaczynaja..

Widze ze dzis o wadze byla mowa...u mnie na razie plus 12, ale ostatnie 4 tygodnie waga prawie nie drgnela - tez tak moze macie...? Moze pod koniec juz tak nie idzie do gory ta waga...? No bo mam nadzieje ze moj maly babelek rosnie sobie zdrowiutko!

No nic, milego wieczorku!

hanami z tego co wiem to wlasnie na koniec najbardziej skacze waga , ja tam jak co miesiac znowu +3kg czyli mnie nic nie dziwi, ani to ze nie przytylam, ani to ze przytylam 3 kg :-D

maqnio no wlasnie z powodu tego wieczoru kawalerskiego taka zla! bo dziad wyszedl na niego o 20:30 w sobote a wrocil o 14 w niedziele :wściekła/y:ah te facety jedne!

em_ka, ukaraj go jakoś srogo:):)

hanami, ja też mam czasem przypływ sił, jesli chodzi o ciuszki i zakupy dla malutkiej:) jutro łożeczko przyjdzie i az mnie nosi, żeby juz je złożyc:)

A wiecie co z Gochą? bo dziś chyba miała mieć cc??

kociatka, wypluj to slowo... ja nie chce przenosić, o niieee nieeeeeeee

reklama
Emka, kurcze te Hiszpany to sie lubia zabawic co? Hehe! nie zlosc sie, w sumie juz teraz to raczej nie bedzie mogl sobie pozwolic na takie balangi!
Dodi, no ja tez mam przyplywy energii tylko jesli chodzi o rzeczy zwiazane z Malym! Reszte bym doszczetnie olala! Tez sie za tydzien szykuje na skladanie lozeczka...

Do góry