reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
emka z tego co pamietam twoj d. na jakis wieczór kawalerski miał isc? i tak własnie doczytuje, ze wsciekasz sie własnie o to? bidna moja ja to bym mojego chyba ubiła:-)
mimi gin powiedział ze do domku to ja wróce juz razem z Różyczka na swiecie:) generalnie wkurza mnie dziad, bo od jutra jest na urlopie i jakis inny bedzie mnie miał pod opieka a poza tym tak mi juz namieszał w głowie sprzecznymi informacjami, ze sama nie wiem co ze mna dalej, moze po usg dowiem sie czegos wiecej. i mam nadzieje ze twoje cisnienie juz lepsze??

Czyli już do końca w szpitalu.No ale lepiej być pod opieką. Staram się oszczędzac,choć na wizycie w tej cholernej poradni lekarz bardzo chamski zresztą stwierdził,ze dla niego to nie jest wysokie ciśnienie i z czym ja tu w ogóle przychodzę....cóż. Jutro będę gadać z moim ginem,niech decyduje co i jak:)

Ja sobie wlaczylam disco polo :D:D:D i maly ma weselicho hehe ale tancuje mam nadzieje ze po mamie odziedziczy ze bedzie muzykalny hehe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jakie masz cisnienie Mimi? Ja mam normalnie ok 130/80 - 145/95 max. Srednio 135/85. I to jest ponoc OK, bo podobne mialam przed ciaza, nie wzrasta mi dodatkowo. Nawet nifedipina ktora biore na skurcze tego nie obniza dlugotrwale, bo taka moja uroda.

kociatka, widocznie taki Twój urok z tym ciśnieniem.. ja mam niskie, ale wzrosło teraz i lekarz kazał do siebie dzwonić jak będzie 140/90

mały mi chyba usiadł na jakiś nerw bo ciągle mi drętwieje ręka.. a i chyba odchodzi mi czop..wydaje mi się, bo nie wiem czego się spodziewać, ale gdy poszłam do wc to na ściance toalety było sporo zółtego śluzu i nadal czuję, że wypływa.. już sama nie wiem co to może byc :)

generalnie mam dzisiaj dzień płaczu..ciągle ryczę.. mam już tego dość

Maqnio, super, że nastrój masz lepszy..... czekanie jest najgorsze, ale to już naprawdę niedługo....

Anulka, jak chcesz w dziecku wyrobić gust muzyczny, to może jakąś bardziej wymagająca muzykę mu puszczaj......

Konwalianka, nie płacz, bo Cię będzie głowa boleć.....a ten śluz to obserwuj, a jak coś niepokojącego to jedź na IP.....

Konwalianka, synek donoszony, wiec nawet jakby co... Nie martw sie, nawet jesli sie rozpakujesz to nic sie nie stanie. I to zakladajac ze to czop, a nawet bez czopa tez mozna chodzic chwile przeciez. Jeszcze Ci bedziemy zazdroscic
Jesli mialas niskie przedtem, to 140/90 moze byc juz za duzo. Wazne jest, czy ciaza zmienia cisnienie. Moja kolezanka miala 180/100 i to juz jest dosc przekichane.
Zmierzylam i wyszlo mi teraz 127/75, czyli mniej niz zwykle. Pewnie dlatego ze jestem najedzona i rozespana:-)

reklama
balkan dzieki:* damy rade, co ma byc to bedzie, tak sobie mysle, ze wkoncu zyjemy w 21 wieku i nawet jakby co to to nie średniowiecze, wiec przestaje sie denerwowac, bo tylko moja Mała-Wielką wkurzam i potem szaleje w brzuszku:)
konwalianka kochana nie rycz, bo maluszek w brzuskzu sie wkurzy:) nawet jesli to czop, to spokojnie, jestesmy na takim etapie ciązy, ze juz rodzic mozemy:)ja od 24 tc chodze bez czopa - szew go wyeliminował, wiec spokojnie:)

Do góry