reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Nieleczone hemoroidy moga doprowadzic do raka odbytu , moja mama całe zycie z tym chodziła i ja w koncu namówiłam na zabieg były juz tam niebezpieczne ogniska ale na szczescie jest wszystko w porzadku

U mnie do gotowania sie córki nigdy nie cisły ale teraz starsza mieszka z chłopakiem t wiem ze tam gotuje , młodsza moja w domu nie bardzo sie do tego kwapi , ale co powiem to zrobi

reklama
Witam Lipcoweczki:-)kilka dni mnie nie bylo, mam taki przyplyw energii ze moglabym gory przenosci:-)widze ze macie coraz wiecej dolegliwosci a ja teraz nic czuje sie swietnie, w sumie swoje juz w ciazy przeszlam teraz czas na odpoczynek;-)
Maqnio,wszystko bedzie dobrze, daje gwarancje:tak:
Marzenka masz racje, jedz do mamy co bedziesz sama siedziala:tak:
Magia z tymi hemoroidami Marzenka ma racje...
Konwalianka juz duzo nie zostalo dasz rade;*
Emka to sie postaraliscie,wysyp dzieci:-D
Corin jesli sie martwisz, jedz od tego sa:tak:
Wisienka dasz rade, slyszalam ze po fenku mozna miec takie dolegliwosci...
Wszystkie mamusie sciskam;)

hej laseczki! wlasnie sie obudzilam, patrze a mojego jeszcze nie ma :wściekła/y: dzwonie a ten mi mowi ze sie w barze zatrzymal, ze juz idzie do domu :dry: normalnie faceci to nie maja umiaru w tancach i hulancach :wściekła/y:

Em-ka żeby nie skończył jak Pan Ananas ;-) Ja ostatnio przeszłam sama siebie i w czasie kłótni pobiłam kilka szklanek. Powiem Ci, że zadziałało bezbłędnie. Już tydzień działa;-)

reklama
marzenko no tak, ale wkur*...rza mnie ze nie ma umiaru jesli chodzi o godzine powrotu, stawialam na 6,7 ale o 9 dzwonic do niego to przesada, a ten mi jeszcze mowi ze w barze siedzi... po calej nocy balowania poszedl do baru! typowe myslenie faceta!:wściekła/y:
Em-ka żeby nie skończył jak Pan Ananas ;-) Ja ostatnio przeszłam sama siebie i w czasie kłótni pobiłam kilka szklanek. Powiem Ci, że zadziałało bezbłędnie. Już tydzień działa;-)
hehe pan ananas :-D no wiesz, w jego przypadku jak juz dowlecze sie laskawie do domu to nawet szklanki nie pomogga jak sie walnie do lozka to mozesz go czolgiem pancernym przejechac i sie nie obudzi...

Do góry