reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
mailuj jestes boska :-D :-D :-D :-D wczoraj zbilam talerz i przecielam palucha, zapaskudzilam cala kuchnie nawet o tym nie wiedzac i patrzylam zdziwiona skad sie tyle krwi wzielo :-D
eee szklanek tluc nie bede bo tesciowa by mnie zabila, w koncu to jej xD ale normalnie nerwa to mam! jestem ciekawa tylko czy sie pojawi tak jak mi to powiedzial przez tel czy dotrze za 2 h

Hej Kobitki.Jakoś się wyspałam.Znów gorąco uff od rana nie ma czym oddychać. Emka ja to bym się totalnie wkurzyła,facet przegiął po całości.Mailuj ja też rzucam szklankami,efekt murowany.Szkoda tylko szklanek ale niedrogie są.Kiedyś było tak,ze wybiłam wszystkie kubki.hehe

ja chciałam Was zapytać czy macie ostatnio uczucie wilgotności na bieliźnie/wkładce?
ja od jakiegoś tygodnia mam wrażenie, że ciągle mi tam mokro, przez całą ciążę śluzu miałam maleńko, wręcz sucho, tylko przy infekcjach pojawiały się upławy z grudkami
teraz śluz jest taki glutkowaty, ciągnący... no i to coś rzadkie co moczy bieliznę
pamiętam, że z synkiem w ciąży własnie przed porodem śluz stał się taki wodnisty wręcz że czułam ciągle wilgoć
po drugie ruchy małej od tygodnia zdecydowanie się zmieniły, jak wcześniej ruszała się dość intensywnie, często w ciągu dnia, tak teraz rusza się rzadziej, ale na raz dłużej i delikatniej, rozciąga się tylko lekko ale taka faza ruchów trwa dłużej a potem długo cisza
synka urodziłam w 36.t.2.d.c. no i się zastanawiam czy coś i tym razem nie dzieje się w tym temacie

Witajcie kochane.
Moje ostatnie dni były mega intenso bo musiałam dokończyc pisanie pracy. W piątek to nawet siedziałam do 2 w nocy. No i wybrałam się wczoraj do szkoły, a tu opiekunki moich studiów nie było, dziś tez jej nie ma, będzie jutro, a termin oddawania jest do dzis. No.... Podobno bez problemu moge oddac jutro. Taka przygnebiona przyjechałam ze szkoły, ze nic nie załatwiłam, ale z drugiej strony taka ulga ze mam juz gotową pracę.
Od razu pojechałam tez na ip bo od tygodnia mam takie upławy, ze bielizne zmieniałam co dwie godziny i prałam co 2 dzięn bo już nie było w czym chodzic. A do mojego nie chciałam iść bo 150 zł to troche ból, a za tydzień mam planową wizytę. Przepisali mi globulki, zrobili usg i ktg, niby wszystko ok ale zauważyłam ze mały dość mało przyprał na wadze. 3 tyg temu byłam na wizycie i wyszło ze waży mędzy 1580 a 2100, a wczoraj mi wyszło na ip 1790. to tylko 200 g by przybrał?
Corin trzymamam kciuki, będzie dobrze. Może dzidzi zrobiło się za ciasno, żeby się tak wiercic?

Ostatnia edycja:
mimi nie zazdroszczę ci tej pogody .... ;-)
em ka ładnie pan przyszalał nie ma co
mailuj dobry pomysł na pozbycie się nielubianej zastawy nie ma co :-Dsprawdzę na 100 % okazja jeszcze się trafi
corin pędź i szybko odezwij się co i jak ..trzymam &&&&&
maqnio super że masz dostęp do bb :)
wisienko trzymam za was kciukasy. najważniejsze że już dla was bezpieczny czas.... wiec może już jak jesteś w tym szpitalu...... ;-)

a ja nie wiem co ze mną ....obiad został przyjęty za to śniadanie dziś znów poleciało.... no chyba tak już może byc jak nie górą to dołem.:;-)

Jade na ip, trzymajcie kciuki
trzymam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry