reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

em_ka, te podpaski (bagiety) nie maja kleju, żeby były bardziej przewiewne w połączniu z seksi majtkami z siateczki... nic sie nie martw, tak wielka podpaska ci sie nie przesunie hahah

Mnie tez się tak słowa myla ostatnio ze hej.. i zapominam co sie jak nazywa:):) taka demencja ciążowa chyba hehe

Mnie tam fasolka nie kręci:)

kupiłam dziś nektarynki, ale juz dziś sobie dam z nimi spokój:) bo mnie rozsadzi i pępek wystrzeli chyba:) jutro sie na nie rzuce z rańca, to może mnie pogoni na pusty żoładek..

Ostatnia edycja:
reklama
wydruska ahahah pan ananas zostal pociety na kawalki :-D bezuzyteczny dziad!!

Dodis tez mysle ze te mega podpachy + sexowne koronkowe majteczki poporodowe dadza sobie rade, bede w nich wygladala przecudnie, jak rusalka :-D
tez kupilam nektarynki wczoraj, 4 szt i juz dzisiaj rano ich nie bylo xD

moj fretek oszalal, biega po calym domu i wydaje dziwne dzwieki, takie gulganie fretkowe :-D
dobrze ze przynajmniej jego mam, bo moj wybyl na wieczor kawalerski z kolegami a ja samiutka jak ten paluszek w domu, to fret mi towarzystwa dotrzymuje :-D
kto obstawia o ktorej moj D wroci do domu????:rofl2: ja mowie ze ok 6,7 :-D i jeszcze nie bedzie mogl otworzyc drzwi to zadzwoni dzwonkiem :crazy:

Ostatnia edycja:
Em_ka jutro w wiadomościach będzie" ZOSTAŁ ZABITY ANANAS BEZUZYTECZNY:-) 199 RAN KŁUTYCH NOŻEM :-)"
Dodi dieta zapobiegająca zaparciom: np. pełnoziarniste pieczywo, kiwi, otręby, jabłka, suszone śliwki.

Ostatnia edycja:
em_ka ja sie sama z siebie śmiałam w tych gaciorach i wielkiej bagiecie w nich:) normalnie jak w pampersie sie czułam:) no ale to tam tylko na czas szpitala w sumie.. potem bawelniane gatki i normalne podpaski uzywałam, bo nie miałam juz obfitych krwawień, tylko takie ledwo ledwo, jak slaby okres:)

wydrusia, jak przychodził lekarz na "przegląd" to tez trzeba bylo zdjąć, bo krzyczał heh, smiechowo, zbliżała się pora obchodu, a ja z kolezanka z sali gacie ciach w dół i jakby nigdy nic sobie leżymy:)

dobra kochane, ja spadam spać, juz dziś pierdziele, nie prasuję haha, przecież nie ucieknie:) dobrej nocki

rany klote i ciete, a raczej wiecej cietych niz klotych :-D

nie mowcie mi nawet, nie przypominajcie, nigdy w zyciu podpasek nie uzywalam bo dla mnie to jest tak niewygodne ze poplakalabym sie po jednym wyjsciu z pampersem w majtach, no ale jakos szpital bede musiala przezyc, wole to niz zakrwawione lozko kazdego dnia...

em_ka, ja tez nienawidze podpasek, tylko tamponów uzywałam zawsze... ale coż, trzeba przeżyć...

kurcze jakiś horror sie zaczał na tvn... musze szybko przełączyć, spadam do łozeczka pa

Dodiś słodkich senków Kochana :* a na polsacie następny horror "LUSTRA"
Em_ka ja niestety nigdy tamponów nie używałam bo moja Pani ginekolog mi zabroniła... cały czas podpaski...

Pysiaczki ja też uciekam śpiuchnać :** będę dziś wieczorkiem :** Buziolki w brzusinki :* Słodkich senków :**

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się z Wami niedzielnie..
widzę, że tu takie wywody podpaskowo - ananasowe :-) Ja też nie wiem jak przezyje ten czas szpitalny, bo ja tez tylko tamponowa byłam.. no ale damy radę..

Zjadłam właśnie kawałek ciasta i chyba znowu się położę.. tyle, ze nie wiem już jak mam leżeć, tak mnie każda kość boli..Macie tak?Mnie nawet pośladki bolą.. ja jestem już nieco zmęczona tym wszystkim..każda noc jest dla mnie niestety koszmarna, nie pamiętam takiej bez skurczy i budzenia się.. a dzisiaj to już wogóle miałam schiza, bo mój Paweł nie byłby w stanie mnie do szpitala zawieź jakby co (wczorajszy grill i piwka)sam sie jednak zestresował, bo uświadomił sobie, jak niepoważny jest, ale niech mu będzie - ostatni raz, brzuch mnie bolał niemiłosiernie.. zobaczymy jak będzie dzisiaj..
maqnio kochana, jesteś bliżej niż dalej.. jestem przekonana że malutka jest zdrowa jak ryba
wisienko, dasz radę.. w końcu też już niewiele zostało, ale podejrzewam, że to jeszcze nie Twój czas.. no i nie wolno sie wyłamywać z kolejki:-D
zapowiada się ładne słoneczko..życzę wszystkim miłej przyjemnej bezstresowej niedzieli..

reklama
Do góry