konwalianka
Mały bąbelek
żaneta, u mnie to normalne.. ja miałam upławy całą ciaze, teraz mam ich wiecej i na dodatek podbarwione brunatnie.. wydaje mi sie, że jesli są zwykłe, to nie masz czym sie martwić.. na obecnym etapie to normalne.. mój mały też się mniej rusza, bo zwyczajnie nie ma miejsca
corin, trzymam kciuki..daj znać co i jak
mała monis - tamten pomiar też był dziwny, jak to "między" coś musiało być nie tak.. nie zamartwiaj się, bo te pomiary są tylko przybliżone..każdy maluch rośnie w swoim tempie
Madzia, nie przejmuj się.. może coś zjadłaś na to śniadanko, co odrzucił Twój organizm? Ja jakieś 3 tygodnie temu miałam tak po mleku, przedawkowałam je.. musiałam odstawić na tydzień i przeszło
corin, trzymam kciuki..daj znać co i jak
mała monis - tamten pomiar też był dziwny, jak to "między" coś musiało być nie tak.. nie zamartwiaj się, bo te pomiary są tylko przybliżone..każdy maluch rośnie w swoim tempie
Madzia, nie przejmuj się.. może coś zjadłaś na to śniadanko, co odrzucił Twój organizm? Ja jakieś 3 tygodnie temu miałam tak po mleku, przedawkowałam je.. musiałam odstawić na tydzień i przeszło