reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Pippi, jeszcze specjalnie będę boso chodzić tam po sali. A co do wizyty:
rozwarcie na opuszek,
obniżony brzuszek,
główka jest już nisko,
poród chyba blisko :-)

Padlam po tym wierszyku ahahahhaha xD skopiuje sobie go i jak mi sie bedzie rozwierac szyjka to wstawie sobie w opisie :-D ahhahaha xD nie moge !!

reklama
i jeszcze oszqurde mnie przekonała, że ciąża się kończy porodem. I to na dodatek wierszem ;-)
jak z filmu JUNO cytat ,,bo zazwyczaj ciaza konczy sie dzieckiem" :-D:szok:

Em-ka nie idź na łatwiznę, wymyśl ciąg dalszy :-) Tak do 10 cm
mailuj obiecuje ze dzisiaj posiedze i dam z siebie wszystko zeby wymyslic jakis wierszyk :-D

""ja mojemy wczoraj powiedzialam ze mu wycisne olejek z dzikiej rozy na... no wiecie... na ogoreczka i bedzie 2 in 1 :-D powiedzial ze kategorycznie sie nie zgadza na maczanie jego sprzetu w olejkowych specyfikach... co mu zostaje wiec? masowanie reczne :-D tak czy siak, czy to reka czy inna czescia ciala :-D"""

no nie moge:-D padam ze śmiechu... zboczuchy

heh, widzę, że oszqrde się rozkręcasz :)

a ja właśnie zonka przeżyłam..bo weszłam sobie na porodówkowe opowieści majówek i czytam takie zdanie:
"Czop śluzowy odszedł półtora tygodnia wcześniej, a jedyna zmiana jaka zaszła to lekko brunatny śluz dzień wcześniej. Skurcze były nieregularne tak w granicach 10-20 minut ale jakoś dziwnie bolały. Wcale nie jak wcześniej tak na okres i plecy z tyłu, tylko tak jakby w środku w miednicy."

no kurde.. to ten śluz to jakiś zwiastun czy co? bo dopiero od dzisiaj on jest właśnie taki u mnie :) hehe, dobrze, że czop mi jeszcze nie odszedł, to może damy rade ten weekend zaliczyć w domu; reszta jak u tej koleżanki

reklama
Konwalianka pamiętaj, że jestes wyjatkowa :-) Twoje sluzy i skurcze będa jedyne w swoim rodzaju- konwaliankowe Opowieści majówek nic nie znaczą ;-) Powiesiłaś firankę czy odpuściłaś?

No mam nadzieję Emeczko, ze wzniesiesz się na wyzyny poezji porodówkowej :-)

Do góry