reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Dziewczynki mowi Wam jescze lakerz na wizytach ile dzidzi ma cm? bo moj ostatni pomiar był na ostatnim usg dopochwowym. czyli gdzies w 4 miesiącu. A teraz nic nie wiem na temat długości, znam tylko wymiary konczyn brzuszka, głowki a długości nie znam.

reklama
Napisalam dokonczenie wierszyka Oszqurde. Ach te rymy czestochowskie:-D

"...Mowia ze nadal sie rozwiera!
Juz na kolejny paluszek
Boli wszystko jak cholera
Widac na swiat wybiera sie maluszek

Jestem bardzo przejeta
Jeszcze troszke, chwileczke wytrzymac musze
Juz patrza na mnie blekitne oczeta
i mej piersi dotknal aksamitny brzuszek"

Konwalianka pamiętaj, że jestes wyjatkowa :-) Twoje sluzy i skurcze będa jedyne w swoim rodzaju- konwaliankowe Opowieści majówek nic nie znaczą ;-) Powiesiłaś firankę czy odpuściłaś?

racja, racja :) no zabieram sie zaraz, zacznę od okna, a jak dam rade, to pomyślę nad firnaką..ale muszę się uwinąć, bo jak Paweł zobaczy że to robię to będzie krzyczał, a tak to już będzie po krzyku

mała monis.. mnie nie mówi, bardziej interesuje mnie waga malucha niż wzrost

mala monis mi tez od dluzszego czasu juz nie mowi...dzidzius jest w pozycji jakiej jest wiadome nie sposob dobrze go zmierzyc...

reklama
:-D no nie moge z tych wierszykow:-D jestescie genialne, co jedna to lepsza:-)
A jak tak dalej pojdzie to bedzie trzeba zalozyc osobny watek z wierszami ciazowo-porodywymi:-D

Do góry