reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Ło matko :szok: byłam tylko posprzątać i obiadek zrobić, a tu mnie omijają ciekawe tematy :p ogóraski, masażyki, orgazmy, i inne przyjemne naleśniki :-D

humorki dzisiaj dopisują :D i bardzo dobrze. Mailuj nie namawiaj ich na takie długasy jak Iliada, lepiej krótko i przyjemnie :-D

reklama
oszqurde jak ty rymujesz
czasem nawet żartujesz
wykładzina niech zostanie
może łażą po dywanie ?
a ja teraz idę siku
i napiszę coś w mejliku
bo kłopotów mam bezliku

mała monis, bo to tekst z suwaczka jest, niektóre strony mają takie opisy dla danego etapu ciąży..

ja nie jestem humanistką a umysł ścisły, więc się nie popiszę poezją:-D
uwaga, umyłam okno i firankę powiesiłam :happy:ale ładnie się zrobiło.. jakby jeszcze odgracić ten pokój to już wogóle byłoby super..

mala monis bo mają dziewczyny takie suwaczki,że wyskakuje im samo mniej więcej ile cm ma dzidzia w danym tygodniu ;-):tak:
Hhahahahaha dobre te wierszyki :-D:-D:-D:-D
Chce ktoś fasolkę po bretońsku ?? :-D

reklama
marzenka MADZIA oćcie słonka nagotowałam jak dla armii chyba będę musiała zamrozić :baffled::szok:
A ryba jak śmierdzi mi w domu fujjj jak ja nie lubię ryb :-D:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Do góry