reklama
pippi a moja położna śmiała się, że ten masaż krocza nic nie daje, hmmm.... Mówiła, że będzie mi masować w czasie porodu.
he he to już wiem, że zdecydowałyśmy się na różne położne ;-) bo moja polecała
psotka pewnie - od środka też nie zaszkodzi
Ostatnia edycja:
dodi_misia
Fanka BB :)
Ja tam tez nie masuję krocza..a meża nie ma w domu, więc nikt mi nie pomasuje.. yyyyy a masaz szyjki to musi być bolesne, więc ja podziękuję
Konwalianko Ty nie możemy mężów prosić o masaż od środka, bo dzieciaki dostaną ogórasami po głowie
Pippi pewnie różne położne mamy. Ale pewnie wiesz też, który to mój gin, bo ma piękne niebieskie oczy:-)
Pippi pewnie różne położne mamy. Ale pewnie wiesz też, który to mój gin, bo ma piękne niebieskie oczy:-)
Ostatnia edycja:
konwalianka
Mały bąbelek
wiem :-( dlatego tak wariuje.. a tyle sobie obiecywałam po tej wizycie a tu lipa.. zresztą nawet gdyby pewnie lekarz dużymi literami powiedział, że można, to P i tak by się bał.. dziwni Ci faceci, jak tak to chętnie i zawsze a jak co do czego, to się wymigująKonwalianko Ty nie możemy mężów prosić o masaż od środka, bo dzieciaki dostaną ogórasami po głowie
czy Wy też tak macie że w ciąży obsypało Was pieprzykami? normalnie mam wszędzie i różne, od takich zwykłych ciemnych w skórze, po takie małe zwisające, które mnie bardzo denerwują
dodi kupiłam olejek, to już zamierzam go zużyć, może nie pomoże, ale i nie zaszkodzi :-)
magia no niestety nie wiem, po korytarzu się żaden taki nie kręcił... a chodzę do babki i nawet nie pamiętam jaki ma kolor oczu....;-)
magia no niestety nie wiem, po korytarzu się żaden taki nie kręcił... a chodzę do babki i nawet nie pamiętam jaki ma kolor oczu....;-)
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
uwaga!!
Dzwoniła maqnio jesli przez weekend ilosc wod sie zwiekszy to w tygodniu czeka ją cc a jeśli nie to mała ma jeszcze tydzień i po następnym weekendzie będą wywoływać poród... Niestety bidulka już do końca musi leżeć w szpitalu...
Psocia mój to taki Latynosek jest
Dzwoniła maqnio jesli przez weekend ilosc wod sie zwiekszy to w tygodniu czeka ją cc a jeśli nie to mała ma jeszcze tydzień i po następnym weekendzie będą wywoływać poród... Niestety bidulka już do końca musi leżeć w szpitalu...
Psocia mój to taki Latynosek jest
Ostatnia edycja:
dodi_misia
Fanka BB :)
Pippi, nie zaszkodzi na pewno.. to poprostu ma przygotować skórę do rozciągniecia a nie przyspieszyć skurcze..wiec masuj ile wlezie..
Mnie tam by się nie chciało, bo ja to raczej systematyczna nie jestem więc nic by mi to nie dało..
trzymam kciuki za maqnio
Mnie tam by się nie chciało, bo ja to raczej systematyczna nie jestem więc nic by mi to nie dało..
trzymam kciuki za maqnio
reklama