reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

dodis ja tez wejde na BB popanikowac jak mi sie zacznie (oczywiscie jesli bede miala taka mozliwosc) pewnie bede miala to szczescie i nikogo w tym czasie nie bedzie i bede prowadzic monolog (tak jak lubie :-D )

reklama
Nooo Dodi, orgazm przy porodzie zamiast bólu, to i ja bym chciała hehe;) No ale nie liczę na to;)))

Em_cia, no i jesteśmy wyluzowane ogórasy! ;)))

Magia, no proszę jaki kochany mąż! Ja myślę, że mojego też by ten widok nie ruszył, po tym jak w prosektorium na zajęciach z medycyny sądowej kanapki wpierniczał, hehe;)

kociatka tak, ja też najbardziej bałam się przedwczesnego porodu - to byłoby nieszczęście. A taki naturalny i w terminie - czekam na niego.
Psotka też niezły ten Twój mąż:-D A ja miałam orgazm, ale przy tym jak lekarz wkłuwał się w mój kręgosłup zakładając ZZO:-)
No po prostu poczułam się jak na plaży:-D

hehe dodi, ja też miałam taki plan z tym panikowaniem na forum..a teraz spalił na panewce, bo Wy też go macie :-D

z tym orgazmem, to pewnie trzeba trafić jak w totolotka :)
Magia, taki się nie liczy, hihi

Konwalianko to może ja będę najlepsza:-) Najpierw będę panikować do wyjazdu, a potem będę pisać w czasie porodu:-D
Psotka Konwalianka a może to tylko dotyk anestezjologa na mnie podziałał;-)

a wiecie czego ja się boję, jak tak za długo mam lajtowe podejście i się nie stresuję.. że po tym porodzie spierniczą mi szycie i za dużą dziurkę zostawią :-D albo za małą:rofl2: nie wiem czy to możliwe..hehe

hm..Magia, to jest myśl.. ja już tak myślałam, ze szkoda ze nie mam palmtopa, bo bym na porodówkę wzięła by być na bieżąco :tak: no tak.. ręce które leczą :) ja pamiętam, ze kiedyś byłam u takiego ginekologa, co miał takie piękne oczy.. ciągle się w nie wgapiałam..ale to żenujące było :D

EDIT: no tak..ale właśnie nie wiem jaka średnica mnie zadowala;-)

Ostatnia edycja:
Konwalianko to zrób wcześniej zamówienie: Jak będzie szycie, to poproszę o dziurkę o średnicy ... cm.:-D Najgorzej jakby się pomylili i zapomnieli ja zostawić;-)
O średnicy musisz porozmawiać z Pawełkiem;-) A mój obecny gin ma piękne oczy. I jeszcze się gapi tak bezpośrednio:tak:

Ostatnia edycja:
psota, mąż to twardziel hha, moj jak widzi w tv jak zastrzyk robią to zamyka oczy, taki twardziel z niego:)

em_ka patrząc na moje pory nocne wchodzenia na forum to też nikogo nie bedzie:)

A orgazm to tylko dla wybrańców pewnie haha

A zapomne zawsze zapytać, leci wam coś w koncu z cycków?? bo mnie nadal nic, normalnie sahara

reklama
Konwalianka zrobią Cię na dziewicę hi hi ;-)
Co do szycia to moja połozna mówiula, że w jej karierze ( za rok idzie na emeryture tylko dwa razy lekarz szwy wewnętrze musiał zdejmować. Więcnie jest żle
Orchi własnie sprawdziłam, pieniedzy na koncie nie mam. Poczekam do poniedziałku i do baby zadzwonię. A ja jak zobaczyłam w internecie na forum BB, że ciąża faktycznie konczy sie porodem poszłam i kupilam do torby to co mi brakowało. Nawet pampersy kupilam ;-) Ta sama paczka w aptece jest 10 zł droższa iż w Rossmanie.
Teraz teściowa rbi mi mielone na obiad , a ja udaję że pracuję ;-)
Dodi u mnie też sucho
Em_ka ja będę daj tylko esika. Będziemy rodzic razem, a sam koniec pojedziesz do szpitala ;-)

Do góry