reklama
Nooo Dodi, orgazm przy porodzie zamiast bólu, to i ja bym chciała hehe No ale nie liczę na to))
Em_cia, no i jesteśmy wyluzowane ogórasy! ))
Magia, no proszę jaki kochany mąż! Ja myślę, że mojego też by ten widok nie ruszył, po tym jak w prosektorium na zajęciach z medycyny sądowej kanapki wpierniczał, hehe
Em_cia, no i jesteśmy wyluzowane ogórasy! ))
Magia, no proszę jaki kochany mąż! Ja myślę, że mojego też by ten widok nie ruszył, po tym jak w prosektorium na zajęciach z medycyny sądowej kanapki wpierniczał, hehe
kociatka tak, ja też najbardziej bałam się przedwczesnego porodu - to byłoby nieszczęście. A taki naturalny i w terminie - czekam na niego.
Psotka też niezły ten Twój mąż A ja miałam orgazm, ale przy tym jak lekarz wkłuwał się w mój kręgosłup zakładając ZZO:-)
No po prostu poczułam się jak na plaży
Psotka też niezły ten Twój mąż A ja miałam orgazm, ale przy tym jak lekarz wkłuwał się w mój kręgosłup zakładając ZZO:-)
No po prostu poczułam się jak na plaży
konwalianka
Mały bąbelek
hehe dodi, ja też miałam taki plan z tym panikowaniem na forum..a teraz spalił na panewce, bo Wy też go macie
z tym orgazmem, to pewnie trzeba trafić jak w totolotka
Magia, taki się nie liczy, hihi
z tym orgazmem, to pewnie trzeba trafić jak w totolotka
Magia, taki się nie liczy, hihi
konwalianka
Mały bąbelek
a wiecie czego ja się boję, jak tak za długo mam lajtowe podejście i się nie stresuję.. że po tym porodzie spierniczą mi szycie i za dużą dziurkę zostawią albo za małą nie wiem czy to możliwe..hehe
hm..Magia, to jest myśl.. ja już tak myślałam, ze szkoda ze nie mam palmtopa, bo bym na porodówkę wzięła by być na bieżąco no tak.. ręce które leczą ja pamiętam, ze kiedyś byłam u takiego ginekologa, co miał takie piękne oczy.. ciągle się w nie wgapiałam..ale to żenujące było
EDIT: no tak..ale właśnie nie wiem jaka średnica mnie zadowala;-)
hm..Magia, to jest myśl.. ja już tak myślałam, ze szkoda ze nie mam palmtopa, bo bym na porodówkę wzięła by być na bieżąco no tak.. ręce które leczą ja pamiętam, ze kiedyś byłam u takiego ginekologa, co miał takie piękne oczy.. ciągle się w nie wgapiałam..ale to żenujące było
EDIT: no tak..ale właśnie nie wiem jaka średnica mnie zadowala;-)
Ostatnia edycja:
Konwalianko to zrób wcześniej zamówienie: Jak będzie szycie, to poproszę o dziurkę o średnicy ... cm. Najgorzej jakby się pomylili i zapomnieli ja zostawić;-)
O średnicy musisz porozmawiać z Pawełkiem;-) A mój obecny gin ma piękne oczy. I jeszcze się gapi tak bezpośrednio
O średnicy musisz porozmawiać z Pawełkiem;-) A mój obecny gin ma piękne oczy. I jeszcze się gapi tak bezpośrednio
Ostatnia edycja:
dodi_misia
Fanka BB :)
psota, mąż to twardziel hha, moj jak widzi w tv jak zastrzyk robią to zamyka oczy, taki twardziel z niego
em_ka patrząc na moje pory nocne wchodzenia na forum to też nikogo nie bedzie
A orgazm to tylko dla wybrańców pewnie haha
A zapomne zawsze zapytać, leci wam coś w koncu z cycków?? bo mnie nadal nic, normalnie sahara
em_ka patrząc na moje pory nocne wchodzenia na forum to też nikogo nie bedzie
A orgazm to tylko dla wybrańców pewnie haha
A zapomne zawsze zapytać, leci wam coś w koncu z cycków?? bo mnie nadal nic, normalnie sahara
reklama
mailuj
Fanka BB :)
Konwalianka zrobią Cię na dziewicę hi hi ;-)
Co do szycia to moja połozna mówiula, że w jej karierze ( za rok idzie na emeryture tylko dwa razy lekarz szwy wewnętrze musiał zdejmować. Więcnie jest żle
Orchi własnie sprawdziłam, pieniedzy na koncie nie mam. Poczekam do poniedziałku i do baby zadzwonię. A ja jak zobaczyłam w internecie na forum BB, że ciąża faktycznie konczy sie porodem poszłam i kupilam do torby to co mi brakowało. Nawet pampersy kupilam ;-) Ta sama paczka w aptece jest 10 zł droższa iż w Rossmanie.
Teraz teściowa rbi mi mielone na obiad , a ja udaję że pracuję ;-)
Dodi u mnie też sucho
Em_ka ja będę daj tylko esika. Będziemy rodzic razem, a sam koniec pojedziesz do szpitala ;-)
Co do szycia to moja połozna mówiula, że w jej karierze ( za rok idzie na emeryture tylko dwa razy lekarz szwy wewnętrze musiał zdejmować. Więcnie jest żle
Orchi własnie sprawdziłam, pieniedzy na koncie nie mam. Poczekam do poniedziałku i do baby zadzwonię. A ja jak zobaczyłam w internecie na forum BB, że ciąża faktycznie konczy sie porodem poszłam i kupilam do torby to co mi brakowało. Nawet pampersy kupilam ;-) Ta sama paczka w aptece jest 10 zł droższa iż w Rossmanie.
Teraz teściowa rbi mi mielone na obiad , a ja udaję że pracuję ;-)
Dodi u mnie też sucho
Em_ka ja będę daj tylko esika. Będziemy rodzic razem, a sam koniec pojedziesz do szpitala ;-)