reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Mi położna mówiła,że masaż krocza jest dobry na grę wstępną i kontakty przyjemnościowe ;-) A skłonności do pękania itp i tak nie da się zmienić. Masaż szyjki boli jak cholera, ale jak bardzo przyśpiesza poród. Coś za coś ;-)

Wszystko to co mi napisalyscie to wydrukowalam i postanowienie bede czytac 2 razy dziennie :)
Logiczne jest to ze nie bede rodzic ... w namiocie ... bez opieki tylko w szpitalu ... i musze sobie pomyslec tak jak mowicie ze ten bol to nie dlatego ze cos mi dolega tylko dlatego ze ... niedlugo przytule Waldiego i niedlugo to sie skonczy im wiecej godzin tym szybciej go przytule ! Dziekuje :* Ja wiem ze chcecie dobrze

Sis, a co Ty tak sprzątasz?

Wydrusia, nam się tylko tak wydaje, że jak faceci się spotykają, to gadaja tylko o laskach, a prawda jest taka, że to my wiecznie gadamy o facetach, seksie itp. hehe;)

Ostatnia edycja:
Verka, brawo! tak dalej:):)

ide włosy prostować (te na glowie hah) musze jakos wyglądać na festynie w przedszkolu! co nie powiedzą, że Michasi mama to taka zmarnowana wygląda w ciąży.. a cooo! zrobie sie na bóstwo!

Niczka trzymam kciuki :-)
Ja po obiedzie, pochwalona teściowa obiecała jutro coś ugotować :-) Ja naprawdę nie jestem cyniczna tylko tak mi się nie chce stać przy garach. A ona uwielbia gotować, jest sama i czuje się potrzebna, może się wygadać itp . Symbioza po prostu. Jeszcze kupiłam jej dzisiaj czajnik elektryczny bo wygadała się , że swój spaliła. Jest dobrze :-) Ale jeszcze kilka lat temu kłóciłam się z nią na potęgę, nawet jak nie miałam racji. Obie dorosłyśmy chyba :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry