reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Em_cia, no i jesteśmy wyluzowane ogórasy! ;)))

;)
my jestesmy Luzne ogorasy hop sasa hop sasa :-D ahahahha nie no ten temat z ogorkami nigdy z tego forum nie zejdzie :-D

,,ogorek ogorek ogorek, zielony ma garniturek i buty i sandaly, zielony zielony jest caly" :rofl2: :-D

dodis mi leci takie cos przezroczyste od ok 3 miesiecy jak nie wiecej, a od ok miesiaca wycieka takie cos przezroczyste z zoltym, to chyba to zolte to sie siara nazywa czy to przezroczyste tez? :-D

reklama
no tylko was zostawić na chwilę, a te już o orgazmach...:-D

a ja tak z podobnego tematu -te co będą rodzić SN - robicie masaż krocza?? bo ja się dziś zabrałam, ale kurna nie bardzo wiem jak to robić...podobno trzeba masować i rozciągać aż się poczuje pieczenie, a mi nic, a boję się przesadzić :baffled:

dziewica - haha, dobre sobie.. podobno po porodzie, pierwszy seks, to jak pierwszy raz.. aż nie mogę sie doczekać, oby tylko nie bolało jak za pierwszym..
mailuj, TY oszustko:) haha.. ja też ciągle Pawłowi mówię, że pracuję.. a tu proszę - forum na tapecie:-D

dodi, u mnie też nic..zapytałam nawet lekarz czy czasem wszystko ze mną w porządku :laugh2: ale powiedział, że tak.. że wraz z wyrzuceniem łożyska zaczyna sie cały proces, wiec jestem spokojna

pippi, ja bym chętnie pomasowała, ale chyba już nie powinnam..sama nie wiem, za dużo mam tych rożnych dolegliwości, a ten weekend chciałam jeszcze mieć dla siebie :) egoistka ze mnie

ja pampersy w lidlu widziałam za 43zł za 74 szt.

Ostatnia edycja:
mailuj, ja miałam taki plan z ta dziewicą haha.. no albo niech wezmą męza do przymiarki, niech ci zrobią na wymiar, chłop bedzie zadowolony ;-):-D
jejku, serio mówisz z tym porodem?? to ja chyba też dopakuje do konca torbę hah

A pampersów to nigdy w aptece nie kupujcie, tam zawsze są droższe.. ja też w rossmanie kupiłam pampers sensitiv.. a potem te same były w carfurze za 6zł mniej:) może jeszcze są.. za 42 zł paczka 78szt o ile pamietam:)

em_ka TEŻ:)

No ja tak mówicie to ok:) niech tam nie leci, po co mam se cycki wypychac juz tymi wkładkami hah

Magia, a fajny był ten anestezjolog?

Konwalianka, ja mam takiego przystojnego gina, że mmm… :)

Dodi, tak, Marcin jest mega wytrzymały, na takie widoki;) A co do cieknących cycków, to mi nieprzerwanie cieknie od 17 czy 18 tc, nic przyjemnego;)

Mailuj, grunt, to sobie teściową wychować, a co! ;)

Em_cia, no bo ten ten tekst z ogórasem mnie rozwalił, śmiałam się cały dzień;)

Pippi, my o orgazmach, a Ty o masowaniu krocza;) Ja tam przed 37 tc nic nie masuję, a po 37 zaangażuję męża;)

emka bo Twoja opowieść o ogórku tak podziałała na wyobraźnię:-D
dodi mi nic nie leci i do pierwszego porodu też nic nie leciało
pippi a moja położna śmiała się, że ten masaż krocza nic nie daje, hmmm.... Mówiła, że będzie mi masować w czasie porodu.
psocia anestezjolog taki przeciętny, ale wiesz w tej gorączce mogłam go inaczej postrzegać:-D

dodi, u mnie też nic..zapytałam nawet lekarz czy czasem wszystko ze mną w porządku :laugh2: ale powiedział, że tak.. że wraz z wyrzuceniem łożyska zaczyna sie cały proces, wiec jestem spokojna

pippi, ja bym chętnie pomasowała, ale chyba już nie powinnam..sama nie wiem, za dużo mam tych rożnych dolegliwości, a ten weekend chciałam jeszcze mieć dla siebie :) egoistka ze mnie

masażem porodu nie przyspieszysz, przecież to tylko masaż skóry ;-) no pod warunkiem że szyjki nie masujesz :-)

a mi też nic z piersi nie leci i się cieszę na razie, zaoszczędze na wkładkach :-D

reklama
Do góry