reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Konwalianko najważniejsze, że się nie stresujesz tym. Chyba musimy uzbroić się w cierpliwość i tyle. Chociaż to niełatwe. Ja się obawiam, że mi właśnie wychodzi infekcja, którą przywieźli mi moi goście. Ech... I bądź tu człeku uczynny.
Kociatka no właśnie dlatego pytałam, bo mam wrażenie, że u mnie to jeden wielki skurcz. Nawet jak leżę. I nie trwają kilka sekund. Są znacznie dłuższe.

reklama
Konwalianka dokładnie,co kraj to obyczaj.Niestety trzeba się dostosować,Ja tam nie narzekam bo u nas technologia jest na b.wysokim poziomie jeśli chodzi o ginekologię i położnictwo

kociatka, ja znam osoby, które od początku miały taką szyjkę.. chodzi głównie o to, czy się skracała.. no i w istocie najważniejsze, że zamknięta. Ty masz jeszcze trochę czasu, więc nie nadwyrężaj się..
Magia, to kuruj się za wczasu! jakaś herbatka z cytryną i miodem..czosnek
mimi, najważniejsze abyś Ty czuła się bezpiecznie, chociaż ostatnio to i Tobie zaleźli za skórę, oby się zrehabilitowali podczas porodu

Magia - dokladnie, jeden wielki skurcz i az oddychac ciezko. A leze 97% czasu

Konwalianko, dzieki - leze i pachne jak na razie. Szyjka byla piekna, w polowce ciazy jeszcze 4,5 cm, niedawno 2.... No taki jej los, ze zjezdza coraz bardziej. Ale doktorek mowi, ze moze jakos damy rade, skoro ciagle jestem w dwupaku

Kociatka mi trochę pomaga wtedy oddychanie przeponą, bo czasem nie mogę tchu złapać
Mnie podczas ostatniego badania zelektryzowała wiadomość< że gin dotyka główki, bo jest bardzo nisko.
emka hehehehe:-D no, to już wtedy badanie weterynaryjne:-)

Ostatnia edycja:
haha, emka.. do szyjki:-D, to jak miała długą, to nieźle musiałoby wyglądać.. aż sobie wyobraziłam.. ale wiem, że to nieprzyjemne, bo i te badania nie należą do przyjemnych.. ja to miałam wrażenie, ze on mnie chce po żołądku posmyrać..

Magia, mnie tez tak powiedział.. więc jak mój Paweł wyszedł to mówi, że jakbyśmy teraz uprawiali sex, to mały już na mur beton by po głowie dostał:eek:.. i cały nastrój wizyty prysł :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry