reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Konwalianko no właśnie:-D jakoś tak głupio uderzać dziecko ogórkiem po głowie:-D
prawda emeczko?:-D

ajahahahahhaha :-D teraz rozumiem czemu faceci sie tak boja sexu pod koniec ciazy, bo skoro lekarz dotykal glowki twojego to STASIA to juz sobie wyobrazam co czuje to dziecko podczas stosunku xD
a juz z tym ogorkiem to mi tak nie wspominajcie czesto, byloo mineloo, chlop sie poprawil i naprawil blad :-D

haha, emka.. do szyjki:-D, to jak miała długą, to nieźle musiałoby wyglądać.. aż sobie wyobraziłam.. ale wiem, że to nieprzyjemne, bo i te badania nie należą do przyjemnych.. ja to miałam wrażenie, ze on mnie chce po żołądku posmyrać..

Magia, mnie tez tak powiedział.. więc jak mój Paweł wyszedł to mówi, że jakbyśmy teraz uprawiali sex, to mały już na mur beton by po głowie dostał:eek:.. i cały nastrój wizyty prysł :-D

konwalianka w naszym przypadku sie nie sprawdza powiedzienie przez zoladek do serca, lepiej jest powiedziec PRZEZ POCHWE DO ZOLADKA :-D

Ostatnia edycja:
reklama
heheh dobre.................

U mnie chlodno na dworze, wkońcu......... fajnie!! Ja co wizyte czyli ok 3 tyg zawsze jestem badana na samolocie i wiem przynajmniej ze nie ma rozwarcia, jaką szyjka ma konsystencję itp. czy miękka a czy skrócona to na usg.... i jestems pokojniejsza jak to starzy ludzie co namacalne to ......... heheh

IDe zaraz pod prysznic i do lożeczka. Dziś caly dzień spedzilam z meżem wkońcu.... a zaraz meczyk......... i bede z nim ogladać uciekam lipcóweczki i buziam wszytskie!!! a poród damy radę kto jak nie my! choć jeszcze sama nie wiem co mnie czeka, ale im ponoć kobita bardziej przygptowana na to tym miejsze obawy i lepiej przechodzi cmok!!!!!

Konwalianko no właśnie:-D jakoś tak głupio uderzać dziecko ogórkiem po głowie:-D
prawda emeczko?:-D
Kiedy ona wlasnie nie wie jak to jest, prawda emeczko??? :-D

Ale u nas jest zimno... Leje od rana i temperatura spadla do 13 stopni

Moja tesciowa wlasnie mnie powalila tekstem...

Rozpoczal sie mecz, francuska druzyna prawie cala ma czarny kolor skory. Kamerzysta pokazuje po kolei graczy, Sebek komentuje:
- murzin, murzin, murzin...
Tesciowa:
- znasz ich wszystkich?

:-D

Ostatnia edycja:
Ogórkowe Wariatki :-) CalujĘ Was mocno i też chyba polegnę. Miałam kilka godzin jakieś skurcze polowy brzucha i przeszło po prysznicu. W końcu się domylam :-)

oj rozbawiłyście mnie dziewczyny :) mi gin też powiedziała, że czuje główkę małego. Faktycznie może być tak, że jeszcze się nie urodzi a już nie raz po głowie dostanie :D

Aaaa.. i piżamkę sobie kupiłam ze szlafroczkiem w komplecie na all.. :) chyba mam już wszystko... :)

reklama
mailuj hmm ty myslisz, ze te skurcze to z niedomycia, coś w tym jest bo prysznic mi tez pomaga:-D
Corin twoja teściowa ma kabaretowe teksty:-D
Ja mogłabym z tą zgagą robić za smoka wawelskiego, zieje nawet bez wysłania smsa, chociaz zawsze bym coś dorobiła

Do góry