reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
Moja tesciowa wlasnie mnie powalila tekstem...

Rozpoczal sie mecz, francuska druzyna prawie cala ma czarny kolor skory. Kamerzysta pokazuje po kolei graczy, Sebek komentuje:
- murzin, murzin, murzin...
Tesciowa:
- znasz ich wszystkich?

:-D
leze i kwicze :-D :-D :-D :-D :-D :-D tesciowa wymiata, ale i tak Sebek to agent jeden xD :-D

mailuj hmm ty myslisz, ze te skurcze to z niedomycia, coś w tym jest bo prysznic mi tez pomaga:-D
[

wy to macie dziewczyny jazdy :-D ahhahahahah w takim razie rada dla tych co maja ciaze zagrozona przedwczesnym porodem brzmi:

MYJCIE SIE DZIEWCZYNY BO NIE ZNACIE DNIA ANI GODZINY :-D

Mój ginek podczas badania jest bardzo delikatny (ciągle pyta czy nie boli) z reguły nie boli :-) ale jak 10 oxy nie dawało rady podczas porodu a bóle były maksymalne to przekręcali mi macicę rękami myślałam że umre aż nic z tego nie wyszło i było CC

hej kochane ja po 18 padlam i spalam do 20 ciekawe co bede w nocy robic :/ cos nowego sie wydarzylo jak mnie nie bylo??

konwalianka w naszym przypadku sie nie sprawdza powiedzienie przez zoladek do serca, lepiej jest powiedziec PRZEZ POCHWE DO ZOLADKA :-D
dokladnie`:-)

mailuj hmm ty myslisz, ze te skurcze to z niedomycia, coś w tym jest bo prysznic mi tez pomaga:-D
haha, tego nie bralam pod uwage:happy:

noo corin, tesciowa umie rozluźnić atmosfere

a ja nie bede chyba miala szlafroka..szkoda mi go kupowac na raz..

no Ania racja, maja braki i zazdroszcza ze niektore jeszcze sobie uzywac moga :-D :-D :-D

konwalianka ja szlafroka na 100 % miec nie bede, w takie upaly to bedzie ostatnia rzecz o jakiej mozna sobie pomarzyc :-p

Haha lepszy humorek niz zamartwianie:-D
konwalianka ja miałam takiego szmaciucha ulubionego ale moja sister kupiła mi na urodzinki różowy w białe kropki:-DNie wiem skąd jej przyszła do głowy ta kolorystyka , będę jak muchomorek

reklama
Do góry