Corin
Mama Trójki :)
mailuj hmm ty myslisz, ze te skurcze to z niedomycia, coś w tym jest bo prysznic mi tez pomaga
Padlam, hahahaha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mailuj hmm ty myslisz, ze te skurcze to z niedomycia, coś w tym jest bo prysznic mi tez pomaga
leze i kwicze tesciowa wymiata, ale i tak Sebek to agent jeden xDMoja tesciowa wlasnie mnie powalila tekstem...
Rozpoczal sie mecz, francuska druzyna prawie cala ma czarny kolor skory. Kamerzysta pokazuje po kolei graczy, Sebek komentuje:
- murzin, murzin, murzin...
Tesciowa:
- znasz ich wszystkich?
[
dokladnie`:-)konwalianka w naszym przypadku sie nie sprawdza powiedzienie przez zoladek do serca, lepiej jest powiedziec PRZEZ POCHWE DO ZOLADKA
haha, tego nie bralam pod uwagemailuj hmm ty myslisz, ze te skurcze to z niedomycia, coś w tym jest bo prysznic mi tez pomaga