reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Wisienka, ja tez jestem takim zdechlakiem, ze mowie sobie: to jeszcze nie teraz, bo mi sie nie chce:-) Przed porodem ponoc skacze adrenalina, wiec mam nadzieje ze jakos mi skoczy w odpowiednim czasie.

Sylwia - super, Twoj Alesssandro podobny do mojego Aleksandra:-) Gratulacje

Pippi, na USG w 31 tygodniu malemu wyszla GIGANTYCZNA glowa. Po 2 tygodniach wyszla mniejsza. Ot, zle sobie lekarz zmierzyl. A i tak brzucho maly ma jakies 2-3 tygodnie mniejsze niz glowke. Moj ojciec ma wielka glowe, dziecko pewnie po nim ma takie zabawne wymiary. Moja biedna ***** musi ja jakos przezyc przy porodzie...

reklama
Magia a kiedy wizyta, może gin podpowie czy juz coś się zaczyna, a jak teściowa może i wytrzymasz z nią dłuzej to myslę, ze ściągaj
kociatko ja tez na to licze ale jak przypomnę sobie dziewczyny z wystranych jak szalały z pokoikami, ciuszkami i miały energię to nie wiem czemu ja taka padnięta jestem.Teraz one już rozpakowane, jeszcze jedna na tamtym watku i moja kolej a ja dalej samopoczucie do doopki. A przeciez nic takiego nie robię żeby byc taka zmęczona

Magia ja mam wizytę 21, gin powiedział zebym przyszła za dwa max trzy tug to sie zapisałam za trzy a jak cos by się działo to pójdę wcześniej. Usg natomiast będe miec już w szpitalu przy przyjęciu , no chyba, ze doczekam terminu to w termin:-)

Wisienka, moja mama dostawala powera jakies 2 dni przed porodem. I ja i moj brat jestesmy z 39 tygodnia. Na razie to tylko bym spala, wiec (mam nadzieje) mam jeszcze czas:-)

Mimi, ja sie nie przejmuje wcale bo i USG niedokladne i dzieci to nie klony - kazde jest inne

kociatko ja mam taka nadzieję. A jesli chodzi o usg to mój gin robi mi takie podglądowe, sprawdzi ułożenie i łozysko pokaże małą a pomiarów nie robi tak często bo twierdzi, ze to stresuje matki i potem te nery bardziej szkodzą a dzidziusie rozwijają się swoim rytmem i jak się po 3 usg dobrze rozwija to na pewno tak będzie dalej. Ja mu wierzę i mam nadzieję, ze się nie myli

Idę pod prysznic i chyba się glebnę do łóżeczka z ksiązką

w koncu was doczytalam. chyba musze czesciej zagladac. Przepraszam ze nie kazdej odpisze.
Konwalianka sto latek, spelnienia marzen. ciacho pycha, niestety moge tylko popatrzec. :(
Emka ciesze sie ze u siostry wszystko ok.
Kociatka, witaj kochana. no nasi chlopcy sa do siebie podobni. :). teraz pewnie odpoczywas i czekasz na godz W
Maqino (pewnie znowu przekrecilam). rozia duza dziewczynka, czekamy na Was.
Pippi,wydrusia,veronique, corin,psota,mimi,wisienka, dodi,magia,morgenrood, anula1, anula2, sestina, mailuj, reszte dziewczyn buziam

witam rowniez nowa mame

reklama
Magia ja mam wizytę 21, gin powiedział zebym przyszła za dwa max trzy tug to sie zapisałam za trzy a jak cos by się działo to pójdę wcześniej. Usg natomiast będe miec już w szpitalu przy przyjęciu , no chyba, ze doczekam terminu to w termin:-)

ja mam wizytę 20-stego, ale mój uważa, że już się na niej nie pojawię.. i nie zmartwiłabym się, jednak 250zł w kieszeni :)

kociatka, dasz radę.. i nie przejmuj się, bo mnie z nią nie pobijesz :-D i jeszcze to moje rozwarcie.. hehe..

wiecie dziewczyny z tymi badaniami, to jest tak, że podobno teraz już nie powinno sie ich wykonywać często, chyba ze coś się dzieje, bo właśnie może się przydarzyć takie krwawienie jak ja miałam wczoraj..

Do góry