reklama
morgenrood
Fanka BB :)
bylam przekonana ze bedzie cesarka no ale jednak inaczej bedzie. W 38 tygodniu (jesli dotrwam, mam nadzieje ze mnie wczesniej wezmie) moge poprosic o wywolanie ciazy wiec zobaczymy. Nie podaja mi tu juz wagi dzieciaczkow, ostatnio (jakis miesiac temu) mialy po 2 kg+-.
Nawet mnie nie badaja 'od srodka', nie sprawdzaja szyjki itd troche mnie to wkurza, jedyne co to mam usg robione na kazdej co dwutygodniowej wizycie, od przyszlego tygodnia co tydzien.....
Nawet mnie nie badaja 'od srodka', nie sprawdzaja szyjki itd troche mnie to wkurza, jedyne co to mam usg robione na kazdej co dwutygodniowej wizycie, od przyszlego tygodnia co tydzien.....
Mimi36
Morgenrood ja też nie mieszkam w PL i nie martw się bo ja ani razu nie miałam badania od środka,ponoć na zachodzie są takie standardy,że wszystko widać na usg i nie stoauje się badań dopochwowych/Dzieciątka duże,na kolejnym usg poproś o podanie wagi,ja zawsze tak robię
Marzena197235
margenrood to dziwne ze nie bedziesz miała cesarki z blizniakami ale moze i lepiej , ja mam za kazdym razem badanie wewnetrzne bez tego ani rusz za to usg mam zadko , ale dzieciaczki napewno sa duze i bedzie wszystko w porzadeczku
Jak chcecie to ja Wam oddam moje "badanie od srodka". Nic przyjemnego takie gmeranie lekarza... Ja to sie czuje jak taka badana krowa-jedna reke ma miedzy moimi nogami a druga naciska brzuch-zadna przyjemnosc, ale to tylko chwilka
Wisieńka
Hej kochane Sms od Gochy na wątku
morgenrood niedawno na forum, taka dziewczyna o niku Poziomki urodziła sn bliźniaki i zycze ci żeby ci tez tak szybko poszło jak jej
Magia ty się nie stresuj i nie martw toż to prawie 37 t
Dostałam drugi zaraz napisze
morgenrood niedawno na forum, taka dziewczyna o niku Poziomki urodziła sn bliźniaki i zycze ci żeby ci tez tak szybko poszło jak jej
Magia ty się nie stresuj i nie martw toż to prawie 37 t
Dostałam drugi zaraz napisze
Wisienka dzięki, ja się nie martwię, tylko mam kiepskie samopoczucie. Dziś za nic nie mogę się wziąć. Ale widocznie tak już musi być na tym etapie. A jak Ty dzisiaj?
No to się Gocha umęczy w tym szpitalu...
No to się Gocha umęczy w tym szpitalu...
Ostatnia edycja:
Wisieńka
Magia ja dziś padnięta jak po orce, zastanawiam się jakbym w takim stanie miała urodzic. Gdzie do cholerki ta przedporodowa energia. Pospałam trochę ale zgaga mi przerwała i ręce stasznie zdrętwiały , oczywiście spuchły, pewnie źle leżałam.Na dodatek ma po prostu lenia i nic mi się nie chce robić a przydałoby się jeszcze kilka rzeczy przed porodem ogarnąć
morgenrood kochana ja mam dokladnie tak samo jak mimi i ty, jedynie badanie jakie mialam w ciazy bylo wykonane w 7t w polsce na potwierdzenie ciazy i nigdy wiecej juz mnie nie badali ,,od srodka,, Tu zakladaja ze jesli nie masz problemow z ciaza, usg wychodzi w porzadku, nie masz boli ani krwawien to lepiej nie ruszac bo jeszcze mozna to popsuc. Dlugosc szyjki sprawdzaja przez usg z tego co wiem, takze nie martw sie kochana, na pewno bedzie ok. Chcialabym zebys wstawila swoje zdjecie na DZIAL O BRZUSZKACH, jestem ciekawa jak uroslas z blizniakami :-) :*
ja przycielam komara na godzinke, maly spi kolo mnie i co chwile mu sie cos snilo, stekal i ruszal glowa wiec ja tez co chwile sie budzilam. Do tylka taka siesta no ale jakby nie bylo czuje sie lepiej, choc troszke :-)
co do eskow Gosi to musz przyznac ze bidulka ma pecha, nie dosc ze z bolami to jeszcze tacy ludzie jej sie trafili ze wypoczac nie mozna. Jak dla mnie powinny byc sale 1 osobowe !!!!!!!!!!!
ja przycielam komara na godzinke, maly spi kolo mnie i co chwile mu sie cos snilo, stekal i ruszal glowa wiec ja tez co chwile sie budzilam. Do tylka taka siesta no ale jakby nie bylo czuje sie lepiej, choc troszke :-)
co do eskow Gosi to musz przyznac ze bidulka ma pecha, nie dosc ze z bolami to jeszcze tacy ludzie jej sie trafili ze wypoczac nie mozna. Jak dla mnie powinny byc sale 1 osobowe !!!!!!!!!!!
Ostatnia edycja:
reklama
Wisienko No właśnie, chyba już trzeba przeczekać. Muszę ściągnąć teściową przed porodem (mieszka 300 km) i nie wiem czy jeszcze długo czekać czy już powinna tu być? Nie mam z kim w razie czego zostawić synka, a chciałabym żeby małż był przy porodzie.