reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

zuzu ale ci dobrze, obiadek zrobiony przez męża.. mniam..ja na to mogę liczyć tylko w weekend.. mój w pracy.. i właśnie musi zaplanować urlop, wiec siedzimy od godziny i zastanawiamy sie kiedy mały nas zaskoczy..ale głupota aby musieć zaplanować urlop na poród..co innego jak jest cc ale jak sn to już nie masz wpływu..ech.. dziwni ludzie są w tych firmach.. ale oni mają projekty i terminy..no dzięki :wściekła/y::tak:

dobrze, że laptopa można wszędzie wziąć..trudno tylko na leżąco pisać:-D

reklama
czesc dziewczyny i bebe'
jestem juz po wizycie. Alessandro wazy 2300g, 40 cm. ulozony glowka w dol. szyjka zamknieta. przybyly mi 2kg, czyli waze 68kg.
Jedynie musze uwazac z cukrami bo sa troche zawyzone.
teraz ide was troche poczytac. i trzymam kciuki za wizyty. pozdrawiam

czesc dziewczynki,
dawno mnie tu nie bylo.... mam nadzieje ze u Was wszystko w porzadeczku, ze dzieciaczki rosna jak nalezy.
Ja sie turlam i modle o jak najszybsze rozwiazanie. Dzieciaki sa glowkami w dol ulozone wiec czeka mnie porod naturalny. Boje sie jak to bedzie.
buziaki dla wszystkich duzych i malych :)

Morgenrood, no jesteś! Już się zastanawiałam co u Ciebie i czy maluszki już na świecie;) Nie masz się co martwić jak będzie, bo musi być i będzie dobrze! :)

reklama
Do góry