reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

a moja macica chyba dziś zaczęla jakieś ćwiczeia. Srednio mi się to podoba ale jak trzeba to nie będę protestować ;-)
Madzia test nie doszedł, ale to bardziej upławy niz wody jednak
Konwalianka sto lat
Ja roano pojechałam zrobic stópki na bóstwo i pani stwierdziła, ze się z nią nie umawialam, ( od 2 tyg byłam umówiona) i ona moze mnie umówic na inny termin. Powiedziałam , że jest niepoważna i zarządałam zwrotu pieniędzy- placilam przez neta. 8 Powiedziala, że dzisiaj prześle zobaczymy... W nosie ją mam ;-) Zamiast tego rano łaże po hurtowaniach budowlanych i castoramie. Tego mam juz po dziurki w nosie ;-) Ale Nika w Poznaniu na wycieczce więc ogólnie domowy luz i teraz nie mam co narzekać. leżę wypowyczywam i chyba pójdę do SR- dzis będzie połóg
Co do pępka to ja kupiłam takie gaziki ze spirytusem. Mody modami ale spirytus dobry na wszystko ;-) ja to bym sobie piwko wypiła ;-)

reklama
Słoneczka ja uciekam się pakować bo jadę do mamy na weekend :-D mąż znów słuzba więc nie mogę sama zostać tyle czasu :-) buziolki Kochane mam nadzieje że mnie tam nie ruszy :-D hi hi będę wieczorkiem albo jutro :**

Ale ja leze własnie z tymi nogami do góry tak jak kazała pani doktor jednak nie da rady tak cały czas ulezec ciekawosc mnie zrzera co sie dzieje u was , wziełam laptopa od córki i na wyrku dogladam ,,

Ciesze sie ze u maqnio wszystko w nalezytym porzadeczku i ze jutro do nas wróci ,

Wiam nowa mamuske Anulke

Konwalianka
Duzo zdrówka

witajcie, u mnie wkońcu bedzie lało i to burza jak nic juz chłodno fajnie........ co za ulga......... i w głowie inaczej
Konwalianka wszytsko najjjj
Pipi nie martw się moj od początku ma ok tydz mniejszy brzuszek wiec spokojnie mieszczą sie one na tej siatce centylowej spokojnie a z tego co czytam to u prawie każdej tak jest. Wiec głowa do góry, po porstu my się nie przejadamy i dbamy o siebie wiec nasze dzieciaczki tez już to w genach maja hehe bedzie dobrze!!! Cmokam . Mój mąż robi wlaśnie obiadek bitki w sosie z ziemniaczkami i sałatą.....ech.. juz bym zjadła a jeszcze z godz....

Anula,Iwonuś, dzięki, wynik: hodowla ujemna;)

Pippi, jeśli brzuszek mieści się w normie, to nie ma problemu.

no właśnie na granicy... ale nic poczekam co mi gin powie w środę
gratuluję ujemnej hodowli ;-)

marzenka ach ta ciekawość :-) ale też tak mam - jedną ręką prasuję, a drugą was podczytuję

reklama
Do góry