reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Madzia mój synek 3.06 na ostatnim usg miał 2273 więc średniak jest,jednak mam przeczucie,że do 3 dobije maluch.Przybrał 800 g w miesiąc.Teraz jem więcej witamin,więc może podrośnie:)

reklama
Wrócilam:) ale miły chłodek na dworku i zaczyna coś kropić:) słoneczka u mnie dziś brak:)

Aniulka, witaj... teraz to już dawno nikogo nowego nie było:) miło, ze jesteś, im więcej tym lepiej:)

konwalianka, urodziny masz i cicho siedzisz???? STOOOOO LAAAT STOOOO LAAAT!!!!! dla Was obojga oczywiście!!

jejku wydrusia, nizłe informacje..
miejmy nadzieję, że maqnio juz długo nie pochodzi z brzuszkiem, bo malutka będzie wielkoludkiem:):) ale to dobrze, może mała poprostu wie, że musi wcześniej się wynieść z brzuszka, dlatego tak sobie pofolgowała z wagą:):)

oszqrde, nio gratuluję! moja kruszynka jutro też będzie DONOSZONA!! huura

Mimi, moja w 35tyg+3 miała podobno 2180g.. czyli tak samo jak w 32 tyg.. nie wiem czy to bląd pomiarowy, czy akurat wtedy nic nie przybrała.. podejrzewam, że wcześniej lekarz oszacował za dużą wagę.. więc miała być najpierw kolosem, a teraz to raczej okruszkiem została:)

Ostatnia edycja:
ehh a ja jak patrze na swój suwaczek to jestem w szoku że czas tak szybko leci . mam nadzieje że gin oszołom nic nie wymyśli i zostaniemy przy 27 czer.

reklama
MADZIA, to urodzimy razem :-D... mnie sie śniło na początku ciązy że urodze 27 czerwca:):)

oszqrde, no wg mnie możemy i za tydzień, no moze dwa:):) możesz rodzić 27czerwca, tak jak ja i MADZIA, będzie raźniej hahaha

Do góry