reklama
MADZIA
mama majuni i groszka
nie daje rady mimo woli wychwytuje wątki kulinarne : bazant, czeresnie, pawełki , jajecznica
wydrussia dzieki za informację o maqnio i oby do nas jutro wróciła ...
magia ładowarka powiadasz buhahahhahahahhah
ide i ja pod prysznic
aniulka pewnie wal śmialo
psota i ja i ja
wydrussia dzieki za informację o maqnio i oby do nas jutro wróciła ...
magia ładowarka powiadasz buhahahhahahahhah
ide i ja pod prysznic
aniulka pewnie wal śmialo
psota i ja i ja
MADZIA
mama majuni i groszka
tia;-)MADZIA, dobrze mówisz, ja też idę pod prysznic, ochłonąć
konwalianka
Mały bąbelek
ja nie powiem.. mam jednego takiego Pawełka w domuu..niczego sobie..ale na schrupanie..hmm..nie ma co liczyć, przynajmniej narazie:-(;-)
dodi - teksty Twojego męża są niesamowite
dobrze, że u maqnio ok. a córa, to już kawał człowieka.. ciekawe jak maqnio jeszcze pochodzi w ciąży to mała 4kg przekroczy!
mój lekarz mówił, że na tydzień dziecko tak 250-300g powinno urosnąć..
psota, mój tez nie chciał, a teraz stwierdził, że nie wyobraża sobie być niepoinformowanym - haha, czyli tylko o to mu chodzi:-)
jejku dziewczyny wygońcie mnie.. muszę ciasto upiec, bo później mam gości urodzinowych
dodi - teksty Twojego męża są niesamowite
dobrze, że u maqnio ok. a córa, to już kawał człowieka.. ciekawe jak maqnio jeszcze pochodzi w ciąży to mała 4kg przekroczy!
mój lekarz mówił, że na tydzień dziecko tak 250-300g powinno urosnąć..
psota, mój tez nie chciał, a teraz stwierdził, że nie wyobraża sobie być niepoinformowanym - haha, czyli tylko o to mu chodzi:-)
jejku dziewczyny wygońcie mnie.. muszę ciasto upiec, bo później mam gości urodzinowych
Ostatnia edycja:
reklama
balkan
Fanka BB :)
łoojej! oderwałam się na chwilkę i nadgonić Was nie mogłam..... mam nadzieję, że Maqnio, jutro do nas wróci.....
Aniulka, lepiej późno niż wcale..... Witam serdecznie....
co do zabiegó kosmetycznych dziś ma niecny plan wydepilowania nóg..... może jeszcze jakąś maseczkę sobie trzasnę......
Aniulka, lepiej późno niż wcale..... Witam serdecznie....
co do zabiegó kosmetycznych dziś ma niecny plan wydepilowania nóg..... może jeszcze jakąś maseczkę sobie trzasnę......