reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
Aniulka no to gigant ten Twój synio:)No przekroczy 4 kg jak nic:) Mój Natusiek to drobnizna przy Waszych osiągach:)ale urośnie,ostatnio w miesiąc przybył 800 g,czyli jakieś 200 g na tydzień,więc może do 3 kg dobije :)

Konwalianko dzisiaj masz urodzinki?
Aniulka Witaj! To też niezły kolosik Ci się zapowiada:-) Ja mam usg 16.06 i dowiem się ile waży Staś. A zapowiada się, że też będzie wielkoludkiem.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
szczezrze to nie wiem czy sie zmiac czy płakac heheh :) i chyba bede musiałą rodzic sn bo wzkazan do cc brak. Ale jakos damy rade...spodziewałams ie ze bedzie duzy bo ja nie mała, maz 2 metry wiec po kims to ma :) a u was rozpakowała sie juz któras czy jeszcze wszystkie w dwupackach?:)

Mimi, czyli rośnie wg. norm.. mój mówił ze 250g na tydzień to wzorcowo:) napewno dogoni..

owszem, dzisiaj z moim mężem dzielimy urodzinki:D

Aniulka, wejdź na inne wątki, mamy tez o rozpakowanych..będziesz na bierząco

Konwalianko 100 lat, 100 lat!!! Dla Ciebie i Pawełka;-)
Aniulka a mój mąż wysoki, za to ja mała. I też nie mam wskazań do cc. U nas w szpitalu cc dopiero jak dziecko osiągnie wagę 4700:szok:

reklama
Do góry