reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Orchi Wariacie:-) Podejrzewasz, że brakuje mi ogórka z EHEC?:-D
Słuchajcie, ja 10 lat temu miałam niezapomniany sen:-) Że urodziłam kawałek białej nitki, a poród odbierał jakiś spocony obleśny stary facet w rozciągniętym białym podkoszulku:) A fuj!

reklama
witam się porannie ...idę kawkę sobie zrobic i poczytam co u was sie działo

boli mnie brzuch:szok:

Ostatnia edycja:
dodi Ty zboczuchu jeden Ty :-D:zawstydzona/y:
magia nie no bez tego EHEC bo się zmiękczy i co wtedy :-D
Matko zachowujemy się jak wygłodniałe wilczyce (bez obrazy żart) ;)

Magia o nitce to jeszcze nie slyszalam..ja tylko raz urodziłam we śnie małego szczenaiczka:):)

Jadę na budowę, bo majster dzwonił że dachowkę zaczęli klasc.. a chmurzy się jak nie wiem:) będę pozniej:)

Hej Kochane ja już na nogach :-/ kurde tak mi się dobrze spało ale sąsiadka zadzwoniła i koniec :-/ Maqnio jest na oddziale położniczym szew ma ściągnięty jest wszystko ok jeśli nie będzie się nic działo to jutro do nas wróci. Rózinka ma 3500g :-) Kazała wszystkie bb-cioteczki ucałować :-) więc cmokam wszystkie :*

Dodi, ja znam tylko takich Pawełków do schrupania…
Co do odchodzenia wód itp., to Marcin zabezpieczył wszystko, co się dało ;)))
On nie chciał ze mną rodzić, ale ostatnio mu się to zmieniło i mówi, że idzie, szok! ;)

Sis, bo prawda jest taka, że jesteśmy wygłodniałe, eheh:)

Wydrusia, dzięki za info! Dobrze, że u Maqnio wszystko dobrze:) Ale Różyczka to wymiata z tą wagą;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry