reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
Do tej pory na forum można było wypowiadać swoje myśli. Nikogo nie uraziłam, nie czepiałam się. Nie mam zamiaru płakać przez kogoś, kto nagle atakuje mnie bez powodu.

Spokój tylko może nas uratować :-) Za kilkanaście dni porody nam spowszednieją i będzie mniej emocji. :-) Nikt nikogo nie ma zamiaru straszyć. Po prostu bardzo wczuwamy się w to co się dzieje, tak jakby to był nasz poród. No cóż, po tylu miesiącach czujemy się niemalże jak siostry, odpowiedzialne za siebie :-)

łoo Ania, coś się dziać zaczyna, mam nadzieje, że popada, ale bez burzy, bo się boję;)

Mailuj słuszna uwaga:) No ale już jest spokój i nikt się nie będzie tutaj kłócił, bo inaczej, że tak powiem po poznańsku, zdejmę laczka ;)

Nie miałam zamiaru atakować nikogo.Tylko czasem nie trzeba straszyć drugiej i tyle.Ok nie wypowiadam się bo mnie zlinczujecie:((

A u mnie burza była wczoraj i dzisiaj. W szkole rodzenia położna mówiła , że na porodówce była kołomyja. Jakby burza przerywała błony i wylewała wody płodowe

Mimi nikt Cię nie zlinczuje. Wszystkie jesteśmy poddenerwowane. Zdajemy sobie chyba powoli sprawę, że ciąża się kończy i to szybciej niz myslimy...

reklama
Do góry