reklama
Dziewczyny przestańcie panikować rodzisz nie rodzisz.Wpędzacie dziewczynę w stres.Magia sory ale nie jestss położną.Zaczynaja mnie już wnerwiać niektóre proroctwa.Powinna pojechać na ip by sie uspokoić i tyle.Nie siejmy paniki!
W końcu jakiś sensowny post!!!
A nawet jeśli, dziewczyny, toż to duże dziecko jest, poradzi sobie poza brzuchem mamy bez problemu. Nie siejcie paniki :/
Marzena197235
Fanka BB :)
A czy któras z was ma jakies wiesci od gon1a jak sie czuja ona i synus
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Ej Laski teraz to stresujecie siebie na wzajem!!!
reklama
A
Anulka198424
Gość
hej laseczki witam was po calym dni ja dzis padam... spedzilam caly dzien u siostry mialam atrakcje z jej 18miesiecznym synkiem normalnie nie usiedzi chwili na dooopce no chyba ze je
Jak moje takie bedzie to chyba zjade wszedzie wejdzie wszystko dotknie szok totalny...siostra mi dala 2-3tyg i sie niby rozpakuje ciotka tez ze brzuch juz mam inny zobaczymy jak to bedzie i prosze nie krzyczec jak sie w kolejke wetne hehe
Jak moje takie bedzie to chyba zjade wszedzie wejdzie wszystko dotknie szok totalny...siostra mi dala 2-3tyg i sie niby rozpakuje ciotka tez ze brzuch juz mam inny zobaczymy jak to bedzie i prosze nie krzyczec jak sie w kolejke wetne hehe