reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Aneta to ladnie... Trafilas na jakiegos "pana idealnego" ktory zgadza sie tylko na pozytywne komentarze:baffled: I dobrze sie rozlaczylas, nie ma co gadac z takimi!

Ale co nerwy mi napsuł to napsuł... Jeszcze żebym nie miała racji... Ale nie... no i oczywiście mogę liczyć na jakiegoś negatywa teraz, no i jeszcze mi mój komentarz skomentował tak, że niby ja czytać nie umiem :baffled:
No nic, sama świadomość tego, że ja wszystko zrobiłam jak zwykle - czyli mail w sprawie kosztów przesyłki był, czekałam na odpowiedź, jaką odpowiedź dostałam to tak zrobiłam, a że olewającego maila dostałam, to i pomyślałam że koszty są takie same jak podał na aukcji.

reklama
A mi cos wlasnie bardzo poprawilo humor, ktory i tak nie byl zly. Matki Boskiej Pienieznej szybko przyszlo w tym miesiacu i mam juz wyplate na koncie:-)

Psota u mnie pada:-)

łohoho cos nam tu na forum zawrzało, no brzuszki kochane wysciskajcie sie wirtualnie i wracamy do miłej atmosfery:-)

psotulko, sis dziekuje za sms'ki :*:*:*:*
konawalianko kochana trzymamy mocno kciuki zeby wszystko sie wyjasniło i daj koniecznie którejs z nas znac co sie dzieje. na szczescie maluszek tak pieknie urosól ze spokojnie moze sie na swiecie pojawić:)
basieniak super, ze dziodziol taki duzy, same dobre wiesci, oby tak dalej:)
magia dziekuje za kciukasy:)

no ja juz wykapana, pachnaca, ogolna (do tej pory nie wiem jakim cudem mi sie udało:szok::-D) zwarta i gotowa na jutro. także Słoneczka trzymajcie za nas kciukaski, jakby co oczywiscie dam znac co i jak. a i napisałam do gony czekam na odp. :)

Witam,dzis troche sie wzielam za robote upralam reszte ubranek akurat te do torby nie byly prane no i posciel do lozeczka, wlasciwie wiekszosc rzeczy mam juz tylko sie spakowac;-)
Mailuj ja myslalam ze szybko polece ale sie trzymam, slucham rozkazu:tak:
Konwalianka &&&& co by nie bylo bedzie dobrze jak cos Tymus jest juz duzym chlopcem:-)
Magia, Mimi kazda ma prawo do wlasnego zdania z tym ze Magia juz rodzila wiec wie ze to moze byc porod ale nie musi tak zrozumialam jej posta, nie napisala ze jest pewna ale juz nie ma o czym mowic teraz klotnie nic nie dadza:tak:
Aneta olej go szkoda nerwow, niestety sa i tacy:wściekła/y:
Maqnio &&&&&& za jutro;-)
Wydrusia widze ze juz pakowanie u mnie w trakcie ale zebrac sie nie moge tak do konca:tak:
Wisienka mnie tak samo lapie ale widocznie takie przepowiadajace bo juz 3 dni sie mecze:tak:
Basieniak jaka duza niunia:-)

Magia, no coś Ty, ja tam nie żartowałam, mi się poważnie przyśnił 7 czerwca, hehe;)

Ania, no to super! Dogadamy się! Jeeeeest! U mnie też zaczęło nieśmiało kropić;)

Anetka, olej barana! Szkoda nerwów, niech sobie pogada;)

Maqnio, nie ma za co;*

Wydrusia, widzisz, przez Anie przemawia prawdziwa Poznanianka, oszczędna! Nie ma kasiory do podziału! hehe;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry