reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Mimi nie boj sie;) Jak dla mnie to kazdy ma prawo do swojego zdania i wypowiadania sie-i Ty i Magia. Wiec obie napisalyscie co myslicie i juz. Dobrze jest. Widac ze hormony szaleja:p

reklama
mailuj wiesz właśnie, poród to dla mnie to naturalna konsekwencja zaawansowanej ciąży i sama też czuję, że skracająca się szyjka, bóle itd może być objawem porodu (mojego też). To nie panika tylko obserwacja i doświadczenie wyniesione po pierwszym porodzie. I o tym rozmawiałyśmy wcześniej z Konwalianką, Jak dziewczyny sobie żartowały do tej pory, że Gon1a pierwsza w kolejce a faktycznie rodziła to nie było problemu. Az tu nagle jakieś gromy na mnie. Nie mam zamiaru bać się wypowiadać na tym forum.
A odnośnie proroctwa to przecież miałam sen, że Konwalianka urodziła pierwsza. To był żart. Jak Psotki, że ktoś urodzi 7 czerwca...

Ostatnia edycja:
Dziewczyny już spokój! Każda z nas podpowiedziała konwaliance coś i jest ok decyzja i tak należy do niej... może faktycznie zaczyna sie coś a może tylko fałszywy alarm...
Magia nie bój się wypowiadać! Cały czas dzieliłyśmy swoje przeżycia itd i nadal bedziemy je dzielić

Kto Ci się każe bać,nie wsiadaj teraz na mnie dobrze?napisałam nie chciałam nic złego a,że Twoją wypowiedż uznałam za zbyt nna wyrost powiedziałam co myślę ,nikt Cię nie atakuje.

Ja to teraz się normalnie wkurzyłam.
Dzwoni do mnie gościu z allegro od którego kupowałam 2 piaskownice. Z "podziękowaniami" za neutralny komentarz. I zaczyna na mnie jeździć, że niby kim ja jestem, jakimś dzieciakiem czy dorosłym, że była rozmowa telefoniczna i że niby się zgodziłam na jakiś tam warunek. Noż krew mnie zalała i po takim długim wywodzie powiedziałam mu żeby nauczył się czytać ze zrozumieniem i się rozłączyłam. Nie umiem się kłócić, a chętnie bym mu przygadała :baffled:

reklama
Do góry