reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

basieniak, to super wieści.. maluszek większy niż mój, ale każdy maluch ma swoją wagę..

ja nie wytrzymam tej niepewności.. niestety nadal krwawię, jakiś skrzep mi wypadł..
mailuj, powiedział, że mógłby wepchnąć nawet 3 palce (dokładnie tak to określił ), ale przy pierwszym dziecku można tak chodzić i tydzień..

reklama
Konwalianka, Słonko, Ty uciekaj na IP. Jak lekarz zadzwoni, to mu powiesz co i jak. Jeśli będziesz mogła, to napisz do którejś z nas, co u Ciebie.

Konwalianka tylko spokój Kochana,masz kogoś przy sobie kto Cię zawiezie na ip?może faktycznie lepiej jedź jakby co to cie zatrzymaja w szpitalu i będziesz się czuła bezpiecznie

Konwalianko czyli jestem prorokiem nr 2 na forum:-) Może rzeczywiście po badaniu to krwawienie, ale jak dla mnie to Ty rodzisz. Już wczoraj tak czułam. A mówiłaś, że ginek się nie stresował. Będzie dobrze. Dzidzia ma 3 kg. Uściski!

Cholerka, dobrze, że kończę pakować torbę:szok: moja szyjka też otwarta. Na szczęście dziś nic mnie nie bolało.

Basieniak gratuluję dużej dzidzi:-)
Maqnio ja cały czas trzymam kciuki za jutro!

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny przestańcie panikować rodzisz nie rodzisz.Wpędzacie dziewczynę w stres.Magia sory ale nie jestss położną.Zaczynaja mnie już wnerwiać niektóre proroctwa.Powinna pojechać na ip by sie uspokoić i tyle.Nie siejmy paniki!

Do góry