reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

orchi he he he:-D zaraz umrę. Ja kiedyś tak zadzwoniłam, żeby zapytać o nauki przedmałżeńskie:
"Niech będzie pochwalony"
"Na wieki wieków"
"Chciałabym się zapisać na te nauki proszę księdza"
"A bardzo chętnie, tylko tu jest drukarnia"
Sestinka ja wcinałam Grycana
Maqnio Ty nawet mnie nie strasz:-) Ja liczę na rozwagę Stasia i że postanowi ważyć tak no max 4kg. A położna mi wczoraj powiedziała, że w naszym szpitalu cesarkę robi się od wagi... 4700:szok:
Dodi to prawda, pieluchy szły jak woda. Na początku przesikiwanie na pleckach. Wtedy domyśliłam się, że są za krótkie.
Wydrusia to super wieści! I jaka już duża ta Twoja córunia:-)
Miriam mi lekarze mówili, że bezpieczny jest skończone 37 tygodni.

Ostatnia edycja:
reklama
Orchi jesteś boska :-D ja dziś przez sen mówiłam mężowi że ma kupić płatki i mleko :-D nie wiem co mi sie ubzdurało nic nie pamiętam :-D
Miriam Liba skończony 36 tydzień i 2500g dziecko

magia buhahah prawie sie posikałam!!!!!!
miriam moj gin mowiła ze dzidziol jest donoszony pomiedzy 37/38 tc, ale tez ocenia sie donoszenie babla ze wzgledu na wage - ponoc.i maluda musi miec 2500g. Tazke niewiele przed tobą , zleciw momencie:)!

Ostatnia edycja:
miriam kurde no ja to mało wiem tylko tyle co mój lekarz mi mówił ,że no w 36tc już lekarze nie mają żadnych obaw,że maluszek sobie nie poradzi a wcześniej mówił,że jak się jeszcze przetrzymać bobaska to niech tam siedzi ,chociaż wiesz,że teraz jest technika inna i wcześniaczki 2kg żyją zdrowo i mają się super nie mysl o tym narazie tylko wypoczywaj ;)
konwalianka o matkooo to żeś numer wywinęła :-D dobrze,że do kościoła nie zadzwoniłaś w sprawie np depilacji u kosmetyczki :-D

orchi może chodziło Ci o mój numer?:-D A jeszcze lepiej kiedyś było:
Dzwonię do swojego narzeczonego (obecnego małża) do akademika, ale miałam tylko 1 impuls na karcie tel. Odebrał, a ja: "Chciałam Ci tylko powiedzieć, że Cię kocham." A tam odpowiedź: "Miło mi, ale chyba się pomyliłaś - tu Przemek." Kolega to był. Ale obciach:-)

reklama
Dzień dobry Baloniki!

Na wstępie napiszę, że NIC mi się nie śniło;)))

Wstałam o 12:00, elegancko zasiadłam do kompa i… nie ma Internetu! Dopiero włączyli, barany!

Tyle nadrukowałyście, że nie nadrabiam, przepraszam!

Napiszecie mi co u Weroniki i czy coś wiadomo o Gośce?

Trzymam kciukaski za wizytujące!

Wydrusia, cudnie, że maleńka pięknie rośnie i że u Was wszystko dobrze:)

Buuuuziam Was wszystkie!!!

Do góry