reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

sestinka no to właśnie w tej chwili pochłaniamy to samo:-) sorbecik porzeczkowy.
maqnio moje newborny też mają oznaczenie od 2-5 kg, ale pamiętam, że jak Łukaszek ważył np. 5 kg to już nie wchodził w te do 6 kg i je przesikiwał:baffled:
Tylko do newbornów będę sobie musiała lalkę kupić;-)

reklama
Nie mówię,że każdy bobas ale większość przecież wszystkie lipcówki nie urodzą dzidzków po ponad 60cm :-D tymbardziej,że dużo ma cc i to wcześniej sporo przed terminem ;-)
maqnio słonko pod pampers nazwą mam nwe baby a na dole new born1 od2-5kg
Matko z resztą ich jest tylko43 sztuki to zejdzie mi jak woda i dokupie jak będzie trzeba wieksze albo takie same tyle tego jest,że mąz może iśc i kupić w razie W najmniejszy problem dla mnie to pampersy :-D

Ostatnia edycja:
maqnio, nie boj się, dzieci mają chude duupki, więc na te pare dni te pieluszki małe wystarcza..przecież to idzie jak świeze bułki więc parę dni i je zuzyjesz:)

orchi, nio ja mama nadzieje, że nie urodzimy takich wielkolodków, bo cięzko pewnie by było haha, ale ciekawe na którą padnie:):) bo pewnie jakiś duży dzidz też nam sie tu w lipcówkach trafi:)

dodi he he:-) to mój nie miał chudej dupki w takim razie:-)
miał dużą główkę i klatę, nie był strasznym pulpetem, ale wcale nie był długi - miał 54 cm, a w ubranka na 56 od razu nie wszedł:-)
Dodam, że urodził się w 37 tygodniu:tak:

Hej Kochane już jestem :-) malutka ma się dobrze:-) waży 2504g :-D rozwarcia brak skurczyki są ale nie groźne szyjka zamknięta... :-) a co do pampersików to ja mam te 3-6kg :-D

dodi, magia, orchi to dobrze ze te najmniejsze pieluszki kupilam w malej paczce(bylam przekonana ze to nie new borny, nie dosc ze mi mozg wcielo to jeszcze wzrok.szok.:szok::-)) za to te 3-6 kg w paczce 92 sztuki, bedzie na kilka dni i mam nadzieje ze te beda na poczatek w sam raz:)
sis cioteczka jest dumna zLiluni ze jest taka duza i zdrowiutka!!!1

Ostatnia edycja:
Magia, no widzisz:) więc jednak lepiej kupić i takie i takie, ale tych mniejszych to jedynie malutka paczuszke, co nie będzie szkoda, a ubranka tez wziąć różne rozm:):) jejku, może to Staś bedzie tym wielkoludkiem:)

wydrusia, super, od razu powialo optymizmem!

Weź nie strasz nawet :-D bo będę dokupowała ubranka większe :-D hahaha a z tymi metkami masakra jakaś długie niektóre pierony,że od razy nozyce szły w ruch :-D
Dodi które pampki mają tylko 24 sztuki ???
wydrusia wow gratki duża Lilcia jest już i dobrze ;) najważniejsze,że z Wami wszystko ok :tak: :*

reklama
moja kolezanka urodziła chłopca 59 cm i ponad 4 kg wagi- na 56 nie ząłozyła nic ani razu a na 62 raptem kilka dni heheh niezłe zapasy miała i na nic - ja mam wszystko prawie na 62, poza 2-3 kompletami do szpitala na 56

Do góry