reklama
Mimi36
Fanka BB :)
Ja tylko polazłam na drzemkę a Wy napłodziłyście tyle,ze nie nadążam hehe,Śniło mi się,ze mnie mąż zostawił dla jakiejś cycatej blond striptizerkiciekawe czemu mi się nigdy nie sni,ze ja go zostawiam dla jakiegoś przystojniaczka,niesprawiedliwe
Dziób_Dziób
Wiedziałam że położna mnie oleje... Zrobiła podstawowe badania jak zwykle na wizycie.. ciśnienie glukoze i proteiny... Powiedziała że to normalne w ciązy nie wszystkie to mają ale się zdarza i to nie jest nie bezpieczne. I że zdarza się jak się nosi chłopca... Tylko daltego że się uparliśmy to jutro mam pojechać i zrobic badania na czczo... Powiedziała mi jeszcze że jesli miala bym cholestaze to miała bym żółte białk w oczach i ciemny mocz... nigdzie niczego takiego nie wyczytałam... A na swędzące ręce i stopy zaproponowała wkłądanie w zimna wodę żeby sobie ulżyc... Nie wiem co myślec miała rozwiac moją niepewnośc a tylko jeszcze bardzie zdenerwowała że olała sprawe;/
orchi ahahahhahah to ja pania zbadam wieczorem, tak doglebnie ahhaha
Magia niech bedzie pochwalony tu drukarnia ahahhaha udane jestescie
wydruska super ze LIleczka zdrowa i wszystko pod kontrola :-)
moja siora dzisiaj poszla do lekarza o 18 da mi znac co z malym, czy urosl i podgonil czy cos sie z nim dzieje... mysle ze to chwilowa taka waga byla a teraz szybciutko przybral, falszywy alarm narobil ,...
a moj dzisiejszy sen wygladal nastepujaco:
SIEDZIALAM I CZEKALAM NA AUTOBUS KTORY NIGDY NIE PRZYJECHAL, A POZNIEJ KARMILAM WIEWIORKI KOKOSEM czy kto kapuje o co w tym snie chodzilo? :-
Magia niech bedzie pochwalony tu drukarnia ahahhaha udane jestescie
wydruska super ze LIleczka zdrowa i wszystko pod kontrola :-)
moja siora dzisiaj poszla do lekarza o 18 da mi znac co z malym, czy urosl i podgonil czy cos sie z nim dzieje... mysle ze to chwilowa taka waga byla a teraz szybciutko przybral, falszywy alarm narobil ,...
a moj dzisiejszy sen wygladal nastepujaco:
SIEDZIALAM I CZEKALAM NA AUTOBUS KTORY NIGDY NIE PRZYJECHAL, A POZNIEJ KARMILAM WIEWIORKI KOKOSEM czy kto kapuje o co w tym snie chodzilo? :-
Corin
Mama Trójki :)
Ja kapuje... Autobus to ten "hiszpanski ogorek" co to nic z niego nie mialas ostatnio, a wiewiorki to dzieci, ile ich tam bylo?
Wisieńka
Hej kochane, wrzuciłam smsa od Gochy na odpowiedni watek.
Ja dzis się zestresowałam, wieczorem miałam kilka słabych skurczy ale bolesnych a potem około 23 jeden mocny i długi, bardzo bolesny. Potem w nocy budziły mnie skurcze , ból jak na okres ale zasypiałam. Rano te skurcze dalej były, przychodziły falami a nie tak jak powinny etapami i doszło kłucie w szyjce i pachwinach. Bolał dół brzucha. Wziełam 2 nospy ale nie przechodziło. Pojechalismy do Wro i jak coś mielismy jechać na KTg ale koło 12 zaczeły przechodzić. Ostatni miałam koło 13tej. Teraz kłuje mnie tylko w pochwie i lekko pobolewa. Zapytam dzis połoznej na SR co robic a jak nie przejdzie pojadę na KtG.Strachu się najadłam. Mysle, że to były przepowiadające i pewnie teraz częściej już tak będzie
No nic zmykam, postaram się jeszcze zaglądnąc.
Ja dzis się zestresowałam, wieczorem miałam kilka słabych skurczy ale bolesnych a potem około 23 jeden mocny i długi, bardzo bolesny. Potem w nocy budziły mnie skurcze , ból jak na okres ale zasypiałam. Rano te skurcze dalej były, przychodziły falami a nie tak jak powinny etapami i doszło kłucie w szyjce i pachwinach. Bolał dół brzucha. Wziełam 2 nospy ale nie przechodziło. Pojechalismy do Wro i jak coś mielismy jechać na KTg ale koło 12 zaczeły przechodzić. Ostatni miałam koło 13tej. Teraz kłuje mnie tylko w pochwie i lekko pobolewa. Zapytam dzis połoznej na SR co robic a jak nie przejdzie pojadę na KtG.Strachu się najadłam. Mysle, że to były przepowiadające i pewnie teraz częściej już tak będzie
No nic zmykam, postaram się jeszcze zaglądnąc.
Ja kapuje... Autobus to ten "hiszpanski ogorek" co to nic z niego nie mialas ostatnio, a wiewiorki to dzieci, ile ich tam bylo?
Corin ahahhahahahahah padlam !!!!!! hiszpanski ogorek co zadnego pozytku z niego nie ma ahahhahahah twoja interpretacja rzeczywiscie pokrywa sie z rzeczywistoscia
no z dwie lub trzy te wiewiorki byly tak lamalam kawalki kokosa i im rzucalam,a one podbiegaly, takie jakies nienazarte. Myslisz ze moje dziecko tez takie bedzie? AHAHHAHA
a mamy juz wiesci od Gosi na sms-kach z powodowki. Gosia pisze ze w niedziele CC
wisienko mi od kilku dni coraz czesciej sie napina brzuch i na dluzszy czas (wczesniej bylo to moze z 30 sek a teraz moze z 1,5 min i z 8 razy dziennie) widocznie juz sie przygotowujemy
^^
u nas znowu w bloku jakis remont ktos robi, od 9 rano borowanie robia scian czy podlog a teraz jest czas na sieste i znowu zaczeli rabac mlotem pneumatycznym. Ja zwariuje zaraz
Ostatnia edycja:
reklama
Wisieńka
emka mi tez się wcześniej napinał i twardniał ale ani nie tak długo to trwało ani nie bolało, raczej nieprzyjemne uczucie kamienia a teraz to po prostu ból i do tego krzyz łupał. Pewnie jakis kolejny etap)))W koncu dzis suwaczek mi wskoczył w 9 miesiąc