reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
aaaq wisienko tobie juz malo brakuje, ja na razie mam tylko te skurcze BH, zadnych od krzyza nie czuje wiec nie jest zle.

COrin no... <mysli> czyli jaki wniosek? ze w przyszlosci bede miala 3 nienazartych dzieci czy moze jednego niejadka??? :-D :-D :-D

wisienko wczoraj miałam dokładnie to samo co Ty i też się przestraszyłam. No i na suwaczku mamy dokładnie to samo:tak:
A Milusia dobrze się rusza? Bo po tych skurczach dziś Staś jakoś słabo...

Ostatnia edycja:
u mnie przed chwilą przeszła burza.... trwała..... 3 min..... skutek - jest jeszcze bardziej parno, a ja z trudem łapię oddech, bo tak chlusnęło, że musiałam biegiem lecieć an górę, żeby okna pozamykać.....

Wisienka, to przeczywiście nieciekawe przeżycie, ale dobrze, że już za Tobą..... ja, odpukać, na razie skurczy żadnych nie mam, ale jestem w tydzień młodszej ciąży....

balkan my niedaleko siebie mieszkamy na Tarchominie i Twoja burza jest teraz u nas. :-) Ale cieszę się, bo trwa już 10 minut i leje jak z cebra. Może powietrze się ochłodzi...

emka, wniosek taki że w przyszlosci masz szanse na 3 nienazartych dzieci, pod warunkiem ze ogórek nie będzie wymiękał :-D

A ja wlaśnie dostałam paczkę od jednej babyboom'owych cioć, a właściwie nie ja tylko ewunia. Dziewczyny jakie cudeńka dostałam. Zaraz wam pokażę, a najsłodsze są sandałki :-D Jeszcze nie widzialam sandałkow na takie maleńkie nóżki. Chyba je zostawię dla potomności :-D

Corin hahahaha ogorek w formie tylko zeby tej reklamy wiecej nie puszczali :-D

dajesz, chwal sie, ja tez dostalam maciucie sandalki, tez ci pokaze :-D

balkan my niedaleko siebie mieszkamy na Tarchominie i Twoja burza jest teraz u nas. :-) Ale cieszę się, bo trwa już 10 minut i leje jak z cebra. Może powietrze się ochłodzi...

to u mnie pewnie brzeżek chmury przemknął....

własnie przeczytałam: Nie zdążyła do szpitala. Urodziła chłopca w taksówce

no to taksówkarz będzie miał co sprzątać.....

Corin, super są takie maleńkie buciki - moja Mama chciała zachować te najmniejsze, ale Jej teściowa wydała po rodzinie.... :(

reklama
Do góry