reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

orchi, chyba z pampersa to były, takie małe paczki:) nie wiem czy akurat 24 szt, ale na pewno 20-kilka
W rosmanie mają np..

zreszta z huggisa tez mieli takie małe paczki.. fajne takie akurat do szpitala:)

reklama
sestinka ja mam ale nieuprane te na 68 np bo tak mam same uprane na 56 i 62 :-D
dodi patrz nie widziałam takich jeszcze kurcze ja mam 43 sztuki ale to tez w sumie na początek nie duzo

Siostrzyczko nadrobiła maluda jak nie wiem :-) taka kruszynka była a tu proszę jak się wybiła :-D
Dodi od razu mi ulżyło jak usłyszałam że nie ma rozwarcia i że szyjka zamknięta :-)

Jeju dziewczyny, lecę pod prysznic, troche sie ogarne i po Misię spadam do przedszkola, bo juz prawie 14:szok:
To se dziś pospałam haha

orchi, nawet jakbys miała 200szt to nigdy by nie było za dużo haha.. pamiętam jak z Misią było..wydawało mi sie że co chwilę trzeba kupować te jumbo paki heh.. więc na pewno się nie zmarnują!

Kurde ale numer zrobiłam :zawstydzona/y: zadzwonić chciałam do swojego gina czy tylko mam krew i mocz na wizytę zrobić a ja do męża zadzwoniłam i Go pytam "panie doktorze jakie badania mam zrobić na wizytę ... mój mąz na to żadne sam panią zbadam dziś" :szok::-D a jeszcze głupek głos zmienił ale ja mądra jestem hahah :-D
Jak ja to ponaciskałam w tym telefonie :baffled:

reklama
jak czytalam, co i ile mozecie jesc, to mnie az skrecalo :) mam cukrzyce ciazowa i jestem na diecie. teraz jak musze lezec, to szukam dobrych str. i tak sie pocieszam, ze jakbym mogla jesc wszystko, to przez ten miesiac, lezac na kanapie objadajac sie przytylabym 100kg :)
a czy ktoras z was cos wie, o wczesniejszych porodach, kiedy jest to w miare bezpieczne - od ktorego tyg. - 36/37?
dzieki za dobre slowa! :)

Do góry