reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
mi się chyba nie obniżył... nadal zaczyna się pod piersiami, a na dole płasko mogę np. siedzieć z nogą założoną na nogę i brzuch mi nie przeszkadza
zgagi nie miałam w ogóle, więc się tym kierować nie mogę;-)

Ostatnia edycja:
ło rany.... dzwoniłam po wyniki posiewu z pochwy i z szyjki no i mam e.coli i jakąś drugą francę..... :( no i dbam i higienę, a cholerstwo się utrzymuje..... mimo poprzedniej kuracji antybiotykowej..... mam tylkio nadzieję, że na dziecko to paskudztwo nie wpływa negatywnie.... a ja żadnych objawów nie mam.....

ale jest gorąco!!!

aha - mi sie brzuch na razie nie opuścił.... ma jeszcze troszkę czasu.....

a co do snu, to we wszystkich mądrych książkach ciążowych piszą, że pod koniec ciąży są problemy ze snem..... a na dodatek w taki upał.....

marzena chyba mam już tak żołądek zbudowany :-D bo w życiu nie miałam

balkan w ciąży to chyba częste, ważne, że są leki i można ochronić malucha....
a ile czekałaś na wyniki? to był ten posiew na paciorkowce?

Ostatnia edycja:
Pippi, mialam posiew z pochwy i szyjki - nie wiem, czy przy okazji zbadali paciorkowce, zapytam za tydzień na wizycie..... ja robiłam na Karowej w piątek, a dziś juz były wyniki, ale na razie tylko w komputerze.... :) ja wiem, że to częste, ale wolałabym nie mieć.... :)

Nooo wróciłam :-D siedzę z okładami teraz :-D :zawstydzona/y:
kwoka kochana właśnie odkryte mnie tak starły :-D mąz już je wywalił i mam latać w sportowych sandałach :-D:zawstydzona/y:
wydrusia :&:&:&:&:& za wizytkę słonko
Aneta pokaźny maluszek będzie w sumie już jest hihi ale dasz radę ;) nic sie nie martw
marzenka mi sie nie obnizył tzn siostra moja ze zdjęc mówi,że obniżył ale ja tego nie widzę a zgagę mam co noc i dzień :tak::-D
balkan współczuję słoneczko te infekcje wszystkie to bym w kosmos wysłała najlepiej by było ;-)
Pippi Ty szczęściaro bez zgagi to masz się superrrr

reklama
Wydrusia trzymam kciuki! :-)
Balkan współczuję tych bakterii, na pewno uda Ci się je wytępić.

Ja mam wrażenie, że mam brzuch na kolanach - tak nisko, ale od góry pod samymi piersiami i zgaga nadal:-(

Po wczorajszych widokach rodzących kobiet na IP postanowiłam dziś definitywnie dopakować torbę:tak:

Dziób Dziób mnie też swędziała skóra, gin dał mi skierowania na próby wątrobowe na cito i wyszły na szczęście ok, ale trzeba szybko działać.

Duszno dziś u nas, fuj... I Staś jakoś mało się rusza, nie wiem czy przez pogodę czy przez te twardnienia brzucha.

Pippi ja wczoraj podpisałam umowę z położną i też spokojniejsza jestem.

Do góry