reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Pippi mam nadzieje że bez USG nie wyjdę bo oszaleje chyba jak Niuni nie zobacze a to taka okazja :-D
Kwoka dzięki za podpowiedz :-D jak Ty to odróżniasz hi hi hi :-)
Niczko cieszę się że już lepiej :-) oby tak zostało :-) a bez majciochów zdrowiej :-D

reklama
Hej Słoneczka ja od 9 nie śpie :-/ wkurza mnie już ta bezsenność :-( ale co zrobic:-)
wydrusia do 9.00:szok: ja codziennie o 6.30 juz na nogach..
trzymam @@@ za wizytę

Vera, wietrz ile można:-)

a mój jak biorę jego rękę i przykładam do brzucha, to twierdzi że nie jestem delikatna.i faktycznie jak on to robi, to jakby muśnięcie piórkiem :)

Ostatnia edycja:
pipi w takim razie zapraszam, poskaczemy razem :-D może w moim przypadku dzidziuś wyskoczy i nie będzie konieczne CC hehe :-D a tak swoją drogą jak byśmy wszystkie zaczeły skakać to żadna z nas nie dotrwałaby do Lipca hehe...

wydrusiu trzymam kciuki za USG, poproś go to ci zrobi, nie odmawia się ciężarnej;-)

Konwalianka tylko że ja w nocy łaże :-( i zasypiam ok 5-6 :-/ bo praktycznie codziennie 2-3 się budzę nie ważne o której się położe:-(
Iwonuś nie dam się:-D USG to podstawa :-D trzymajcie kciuki :-D ja też chce poskakać :-D

reklama
Do góry