reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

a w Warszawie pełnia słońca - juz nawet jadąc ten kilometr do przychodni musiałam klimatyzację w samochodzie włączyć mimo, że z garażu wyjeżdżałam..... a wczoraj było tak fajnie, bo cały dzień niebo zachmurzone i nieco więcej powietrza do oddychania...

Buziaki Orchidea!

reklama
balkan cmokk :*:*:* :-D noo w Radomiu też ponoć parówa straszna :baffled:
Corin teraz załapałam z tą setką ale ja jestem niekumata dziś :-D:zawstydzona/y::-D
wisieńka pewnie,że znać się da nic się nie martw :-D
marzencia wszystko po sąsiedzku idzie :-D:-D
Nika a jakiegoś żelu czy czegoś Ci dać nie mogli żeby tam się znów "mokro" zrobiło ???
Chodze jak kaleka wygońcie mnie już stąd bo nic nie załatwię :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Orchi, sio załatwiac sprawy - im szybciej wyjdziesz, tym szybciej wrócisz.... :) a potem może się zrobic mega gorąco.....

ja własnie kończę pierwsze pół kilo moreli.... i tak sobie wspominam.... kiedyś przez 5 lat mieszkałam w Bułgarii - jakie tam były przepyszne morele..... i arbuzy.... i melony.... i..... i tego zazdroszczę dziewczynom w Hiszpanii i Mimi.....

Masz rację ale my też owocków mamy troszkę w Pl chodź do nas pomiędzy mną a Corin (na trasie:-D<-ale to zabrzmiało) stoją jak już się dowiedziałam z arbuziochami :-D krajowymi :-D
No lecę bo się martwię o tą nogę
Buziam Was i do poklikania kochane :*:*:*

Cześć Mamuśki!
Zapowiadali dzisiaj znowu upały, ale może będzie nie najgorzej pod względem temp.?

Veronique - oby sytuacja się unormowała i żeby Cię jak najszybciej przestało boleć! Wyobrażam sobie, że musi to być piekielne uczucie..
Gon1a - GRATULUJĘ!!!!!!! Oby synuś nabrał teraz szybciutko ciałka i rósł zdrowo :)
psota - super wieści o maluszku :) jaki on już duży :))
Magia10 - trzymaj się w dwupaczku do tego 37 tygodnia, położnej trzeba słuchać ;)
zuzu - ja też się ostatnio zastanawiałam, czy brać rożek do szpitala.. Bo przecież jak już się wyjdzie ze szpitala to trzeba będzie bąbla małego do fotelika samochodowego włożyć i do domu przywieźć. Więc nie wiem czy jest sens najpierw dzidzię do rożka wkładać? Chyba, że coś źle rozumuję :p
konwalianka - dużo razy Ci się ta macica stawiała. Mi kiedyś gin powiedziała, że do 10/dzień to jest ok a jak więcej to żeby dzwonić albo na IP jechać.

A ja się wczoraj pokłóciłam z moim mężem i dzisiaj dalej się nie odzywamy i smutno mi, chyba sobie popłaczę :((
W ogóle źle spałam, najpierw nie mogłam usnąć bo jakiś pies na dworze szczekał bite dwie godziny!! Myślałam, że oszaleje :/ A potem co 1,5 godz. siku. O czwartej się przebudziłam i nie mogłam usnąć. Ech.. Zapowiada się nieciekawy dzień..

No to worek się otworzył niespodziewanie:) mam nadzieję, że u Gochy też wszystko pójdzie bez komplikacji:D

A ja dzisiaj wieczorem mam wizytę, i pierwszy raz się stresuję, i mam nadzieję, że szyjka się nie skróciłą, i nie wyląduję już jutro w szpitalu czym mnie ostatnio lekarz straszył. Co prawda termin mam jak Gon1a miała, ale mam nadzieję, że jeszcze z tydzień czy dwa....

orchi, nawet najwieksze i najbardziej dojrzale owoce u nas nie umywaja sie do tych o ktorych pisze balkan ;-) Mój dziadek był bułgarem więc też się nasiedziałam w tym kraju.... i na samo wspomnienie brzoskwin wielkości czerwonych grejfrutów cieknie mi ślina, tak jak z tych owoców ciekł sok po łokciach. :-) Idę do kumpeli, nie znęcam się juz ani nad wami ani nad sobą ;-)

orchi, na ta ranę kup sobie octenisept w aptece. Leczy rewelacyjnie nawet zaropiałe i zakażone rany. No i przyda ci się potem przy maleństwie.

reklama
No to czekam na Żaba i jade do położnej na badania. Zastanawiam sie czy się przy okazji nie spakować do szpitala, bo jak mnie tam odeślą to znow bedzie trzeba nadrabiac 20 km. tu k###a wszędzie daleko:wściekła/y:Do szpitala mam 100 km

Do góry